Uitvaartverzekering Uitvaartverzorging Yarden

0800 8192 24 uur per dag

0800 1292

Persoonlijke uitvaartverzorging Ede I Yarden & de Ruiter

  • uitvaartzorg De Ruiter Ede - afscheidshuis
  • uitvaartzorg De Ruiter Ede - uitvaartverzorgers
  • uitvaartzorg De Ruiter Ede - opbaren
  • uitvaartzorg De Ruiter Ede - uitvaartkist

Uitvaartverzorging Ede

Persoonlijke uitvaartzorg bij Yarden & de Ruiter

Afscheid nemen doe je met je hart. Dat betekent dat u persoonlijk afscheid neemt van een dierbare, op een manier die past bij de relatie die u met de overledene had. U laat zo zien wat hij of zij voor u betekende.

U doet dat op de liefste, sympathiekste en meest waardige manier, zodat de overledene het meeste tot zijn recht komt. De wensen van de overledene staan daarbij centraal. Afscheid nemen kan en mag iedereen op een eigen en persoonlijke manier doen. Hoe u ook in het leven staat, welke visie u ook heeft.

Iemand verliezen en afscheid moeten nemen is een ingrijpend proces. Een persoonlijk afscheid, een afscheid dus dat recht doet aan zijn of haar leven, helpt bij de verwerking. Het geeft houvast voor de toekomst en markeert een nieuw begin.

Persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding

Yarden & de Ruiter Uitvaartzorg kiest voor een persoonlijke en professionele benadering bij de verzorging van een uitvaart. Wij, Dineke de Ruiter en Joke Damink, voeren dit bijzondere werk met hart en ziel uit. Wij streven ernaar dat u in de dagen na een overlijden slechts met één van ons beiden te maken hebt.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg waarop u recht hebt. Wij inventariseren uw wensen en besteden alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding op de dag zelf, maar ook tijdens de dagen ervoor en erna. Wij ondersteunen, denken mee, adviseren en zijn vooral betrokken. Want een uitvaart kan maar één keer uitgevoerd worden. Daarom nemen wij op voorhand alle uitvaartmogelijkheden met u door.

Yarden & de Ruiter Uitvaartzorg Ede-Veenendaal heeft twee vestigingen.
Neem hier een kijkje bij Yarden & de Ruiter Uitvaartzorg, vestiging Veenendaal

Afscheid nemen wanneer u wilt

Afgezien van de uitvaart zelf, kunnen wij ook de opbaring thuis of elders verzorgen. Indien u dat wenst, brengen wij de overledene naar ons Afscheidshuis ‘de Passage’ in Ede. ‘De Passage’ ligt achter het boerderijtje waar Dineke de Ruiter zelf woont. In de grote huiselijke familiekamer is een opbaarmogelijkheid met koeling.

U heeft bij ons ruim de tijd voor een rouwbezoek, eventueel meerdere malen per dag. Zo krijgt u alle gelegenheid om op uw eigen manier afscheid te nemen. Volledige privacy is gewaarborgd. In onze verzorgingsruimte kan ook de laatste verzorging gedaan worden, eventueel met hulp van nabestaanden.

Ons werkgebied omvat de gemeenten Ede, Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel en Overberg, maar op verzoek ook daarbuiten. Ook als u niet verzekerd bent bij Yarden, zijn wij er voor u!