"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Yarden Advies

We geven u graag advies over een uitvaartverzekering. Onze adviseur adviseert en helpt u graag een verzekering te vinden die het beste past bij uw wensen, situatie en uw budget.

Wat doet een adviseur?

Wilt u advies over een uitvaartverzekering? Dat kan per telefoon of persoonlijk. Om een goed advies te geven, bespreekt onze adviseur een aantal onderwerpen met u. Zo brengt de adviseur uw uitvaartwensen en situatie in kaart.

Daarnaast bespreekt onze adviseur uw huidige financiële situatie en geeft toelichting over onze verzekeringsmogelijkheden. Op basis van uw huidige (financiële) situatie en uw uitvaartwensen ontvangt u een advies op maat en een adviesrapport.

Adviesrapport

In het adviesrapport krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw uitvaartwensen met een indicatie van de  bijbehorende kosten. Uw keuzes staan in het adviesrapport dat u na het gesprek ontvangt. U heeft hiermee een persoonlijk advies op maat

Kosten adviesgesprek

De eenmalige advieskosten voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze adviseurs bedragen € 24. Deze kosten kunt u gedurende 24 maanden of in 1 keer voldoen.

U bepaalt zelf of u na het advies een uitvaartverzekering afsluit. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. De eenmalige kosten voor een persoonlijk gesprek bedragen
€ 120. Deze kosten kunt u gedurende 24 maanden of 1keer voldoen.

Distributiekosten

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering worden eenmalig € 59 distributiekosten per verzekerde in rekening gebracht. Deze kosten worden gelijktijdig met de premie, gedurende 24 maanden, afgeschreven.

Advies- en distributiekosten

Telefonisch Persoonlijk
Eenmalige advieskosten € 24,- € 120,-
Eenmalige distributiekosten € 59,- € 59,-*

* Distributiekosten zijn de kosten gericht op het afsluiten van het product en betaalt u per verzekerde. Deze kosten worden gelijktijdig, gedurende 24 maanden,  met de premie afgeschreven.

Meer weten over uw uitvaartverzekering?

Maak nu een afspraak met een adviseur en laat u telefonisch of persoonlijk bij u thuis adviseren over de verzekeringsmogelijkheden.

MAAK EEN AFSPRAAK