"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Yarden Adviseur

We geven u graag advies over een uitvaartverzekering. Onze adviseur adviseert u en helpt u graag een verzekering te vinden die het beste past bij uw wensen, situatie en uw budget.

Wat doet een adviseur?

Een adviseur komt bij u thuis. Om een goed advies te geven, bespreekt de adviseur met u een aantal onderwerpen. Zo brengt de adviseur uw uitvaartwensen en situatie in kaart. Heeft u een gezin? Dan kan de adviseur dit ook meenemen in het adviesgesprek.

Daarnaast bespreekt de adviseur met u uw huidige financiële situatie en geeft de adviseur een toelichting over onze verzekeringsmogelijkheden. Op basis van uw informatie en de door u verstrekte documenten ontvangt u een advies op maat en een adviesrapport.

Adviesrapport

In het adviesrapport krijgt u een gedetailleerd overzicht van uw uitvaartwensen met de bijbehorende kosten. Uw keuzes staan in het adviesrapport dat u aan het einde van het gesprek ontvangt. U heeft hiermee een persoonlijk advies op maat. En deelt u het adviesrapport met uw nabestaanden, dan weten zij uw wensen.

Kosten adviesgesprek

Voordat u een adviesgesprek heeft met onze adviseur, informeren we u over de eenmalige advieskosten van €120, die u in 24 maanden voor €5 per maand kunt betalen of in 1 keer. U krijgt hiervoor een persoonlijk adviesrapport op maat. U bepaalt zelf of u na het advies een uitvaartverzekering afsluit. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. U betaalt online of telefonisch geen advieskosten.

Distributiekosten

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering worden eenmalig € 59 distributiekosten per verzekerde in rekening gebracht. Ook wanneer u zonder advies de verzekering online of telefonisch afsluit.

Meer weten over uw uitvaartverzekering?

Maak nu een afspraak met een adviseur en laat u in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren over de verzekeringsmogelijkheden.

MAAK EEN AFSPRAAK


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur