jun

18

Open Dag Yardenhuis Zevenberg

Open Huis

Het yardenhuis Zevenberg in de gemeente Hoogeveen wordt op vrijdag 16 juni officieel geopend. Op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni zijn het crematorium en het uitvaartcentrum open voor publiek.

AANMELDEN
  • Aanvang activiteit 13:00 uur
  • Einde activiteit 16:00 uur

Crematorium en Uitvaartcentrum yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen, Fluitenbergseweg 30a, 7931 TB Fluitenberg

Gratis toegang


Tijdens de open dagen kunnen bezoekers een rondleiding krijgen voor en achter de schermen.

Op zaterdag 17 juni van 10.30 tot 16.00 uur en zondag 18 juni van 13.00 tot 16.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en de nieuwe locatie te komen bewonderen. Zo wordt bijvoorbeeld ook de ovenruimte opengesteld en vertellen  medewerkers over het werk binnen een crematorium.

Oproep: ontwerp een kunstwerk

Yarden nodigt de inwoners van Hoogeveen uit om een ontwerp te maken voor een kunstwerk op de bloemenherinneringsplaats bij het crematorium. Schrijf u in voor 1 juni via kunstwerkwedstrijd. Ook de actievoorwaarden vindt u hier. Tijdens de open dagen kunnen de bezoekers stemmen voor het winnende ontwerp.

Checque voor winnend ontwerp

Locatiemanager Raymond de Kock: "Het yardenhuis Zevenberg is erg mooi geworden en heeft alles wat nodig is om een goed afscheid te kunnen bieden. Bij het crematorium ligt een prachtige bloemenherinneringsplaats. Hier willen we een kunstwerk plaatsen dat in samenwerking met de Hoogeveense bevolking tot stand komt. Daarom nodigen we de inwoners van de gemeente Hoogeveen uit om mee te doen aan een ontwerpwedstrijd voor dit nieuwe kunstwerk. Het winnende ontwerp wordt in samenspraak met Yarden gerealiseerd en de ontwerper ontvangt een cheque ter waarde van € 500."


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8:00 tot 21:00 uur
Bel mij terug08:00-21:00 (ma t/m zo)
Chat online08:00-21:00 (ma t/m zo)
WhatsApp met ons08:00-17:00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur