nov

27

Yarden Franchise Event in Doetinchem

Bijeenkomst

Heeft u plannen om uw eigen uitvaartonderneming te starten? Kom dan op dinsdag 27 november naar het Yarden Franchise Event in Doetinchem.


  • Zaal open vanaf 18.30 uur
  • Aanvang activiteit 19.00 uur
  • Einde activiteit 21.30 uur

Yardenhuis Achterhoek, Nutselaer 4, 7004 HJ Doetinchem

Meld u vooraf aan


Direct aanmelden

Tijdens deze avond ontvangt u informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden. Het event vindt plaats in het yardenhuis Achterhoek in Doetinchem.

Naast uitgebreide informatie over de franchise formule vertelt een Yarden franchisenemer over zijn/haar werk en ervaringen: wat houdt het franchisen precies in, waar loop je tegen aan, hoe is het om een eigen onderneming te leiden?

Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen. Of om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Franchisenemers gezocht

Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Als franchisenemer woont u in het gebied waar u werkt en kent u alle lokale mogelijkheden en specifieke kenmerken van de omgeving.

Wij zijn met name op zoek naar enthousiaste franchisenemers in de gebieden:

  • Arnhem-Zuidoost - Rheden
  • Duiven-Westenvoort - Huissen
  • Doetinchem e.o.
  • Zutphen e.o.

Interesse

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer in de uitvaartbranche aan de slag te gaan? Dan bent u van harte welkom op het Yarden Franchise Event. Meld u vandaag nog aan. U mag maximaal 1 gast meenemen.

Yarden Franchise is een full-service franchise-organisatie en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Dit betekent dat wij onze franchisenemers volledig ondersteuning bieden op onder andere marketing, administratie en inkoop.