dec

7

Kerst workshop 2019 yardenhuis Gouwestreek

Workshop

Wie onlangs een dierbare heeft verloren, kan in de periode rond Kerst vooral het gemis voelen. Herinneringen delen kan daarbij steun bieden. We nodigen u uit voor onze kerstworkshop op 7 december 2019, om samen met lotgenoten kerstdecoratie te maken en verhalen te delen.


  • Zaal open vanaf 18.00 uur
  • Aanvang activiteit 18.00 uur
  • Einde activiteit 20.00 uur

Yardenhuis Gouwestreek, Goejanverwelledijk 6, 2806 NZ Gouda


Kerst is een typisch moment voor families om bij elkaar te komen. Samen met elkaar genieten van het optuigen van de kerstboom en allemaal bij elkaar voor het kerstdiner. Maar wie onlangs een dierbare heeft verloren, kan in deze periode vooral het gemis voelen.

Graag willen wij u in uw gemis ondersteunen. Daarom nodigen wij u van harte uit voor het maken van een kerstdecoratie bij yardenhuis Gouwestreek. Er is ruimte om herinneringen te delen en om lotgenoten te ontmoeten. Elk hart heeft een verhaal te vertellen. Meestal komen dan al snel de mooie herinneringen en fijne verhalen bovendrijven, waardoor een traan plaats maakt voor een lach.

U bent meer dan welkom op deze speciale avond. Wij zijn er voor u. Om u te helpend e herinnering zo levendig mogelijk te houden.

Voor een hapje en een drankje en het materiaal voor het kerststukje vragen wij een bijdrage van €29,00.