jun

9

Langs de Zijlijn

Open dag

Deze dag staat in het teken om aandacht te vragen voor en ondersteuning te bieden aan de kinderen en ouders in een gezin waar kanker voorkomt.


  • Zaal open vanaf 13.00 uur
  • Aanvang activiteit 13.30 uur
  • Einde activiteit 18.30 uur

Meerpaal, De Rede 80, 8251 EX Dronten

Kosten: zie website


Vereniging Yarden is donateur en maakt het mogelijk dat Daan Westerink, rouwdeskundige, tijdens deze dag een lezing verzorgt.

‘Hoe blijf je als gezin overeind staan’

Jij, je partner, je kind, je ouder(s) hebben kanker (gehad). En ondanks al het verdriet draait de wereld ondertussen gewoon door. Hoe ga je daar als gezin mee om? Hoe zorg je ervoor dat jij en je kinderen doen waar jullie behoefte aan hebben? En hoe maak je je omgeving duidelijk dat je niet alleen behoefte hebt aan een luisterend oor, maar ook een dagelijks ritme (school, werk, sport) en aan mensen die jullie juist opvrolijken en die fijne dingen met jullie doen? Veel ouders willen dat hun kinderen ondanks alles ook gewoon kind kunnen zijn. Hoe krijg je dat voor elkaar en wie en wat heb je daarbij nodig? Hoe zorg je voor een goede balans? Daan gaat in op deze en andere vragen tijdens een interactieve lezing.  

Over de spreker

Daan Westerink is pedagoog, publicist, mediator, trainer, docent, onderwijs- & rouwdeskundige. Ze is een veelgevraagd spreker en is rouwdeskundige bij Ik Mis Je (EO) en bij LibelleTV. Ze begeleidt ze kinderen, jongeren, studenten, gezinnen en volwassenen die om extra ondersteuning vragen na een verlieservaring.

Voor meer informatie, het programma en inschrijven bezoekt u de website van Stichting Langs de Zijlijn.


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur