okt

5

Open dag en Tour of Art Flevoland

Open dag

Tijdens deze open dag laten we belangstellenden graag welke mogelijkheden er allemaal bestaan om voor iedereen een passend, betekenisvol afscheid mogelijk te maken. Yardenhuis van Lelystad neemt deze dag ook deel aan Tour of Art Flevoland.


  • Zaal open vanaf 10.00 uur
  • Aanvang activiteit 10.00 uur
  • Einde activiteit 16.00 uur

Yardenhuis van Lelystad, Oostranddreef 1, 8212 AZ Lelystad

Gratis toegang


Bij uitvaartzorg komt veel meer kijken dan alleen het regelen van praktische zaken rondom de uitvaart. We helpen een betekenisvol afscheid voor iedereen mogelijk te maken door nabestaanden te ondersteunen en te inspireren bij het organiseren van een persoonlijk afscheid. Want als nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid, helpt dat bij hun rouwproces.

Tijdens deze dag laten wij belangstellenden graag zien hoe de organisatie binnen ons uitvaartcentrum verloopt en wat er allemaal mogelijk is om voor iedereen een passend afscheid mogelijk te maken.

Deelname Tour of Art Flevoland

Op deze dag neemt yardenhuis van Lelystad ook deel aan Tour of Art. Tour of Art Flevoland is het grootste evenement voor beeldende kunst in Flevoland. Voor cultureel Flevoland is dit de kunstroute bij uitstek waar elk jaar het kunstminnende publiek weer naar uitkijkt.

U bent van harte welkom op onze Open dag op zaterdag 5 oktober van 10.00 - 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.