dec

8

WereldLichtjesDag yardenhuis Beukenhof

Herdenking

Over heel de wereld zal er licht branden voor de kinderen die wij zo oneindig missen. Flakkerende kaarsen vormen een baken, een teken van onvoorwaardelijke liefde, herinneringen koesterend en hun warmte omarmend.


  • Zaal open vanaf 18.00 uur
  • Aanvang activiteit 18.30 uur
  • Einde activiteit 20.00 uur

Yardenhuis Beukenhof in Schiedam, Burgemeester van Haarenlaan 1450, 3118 GR Schiedam

Gratis toegang


Samen herdenken

Op WereldLichtjesDag, elke tweede zondag van december, herdenken we de kinderen die overleden zijn. We herdenken de kinderen die voortleven in ons hart, onzichtbaar met ons mee wandelend aan onze hand.

We doen dat ook in Schiedam, tijdens een bijzondere bijeenkomst op zondag 8 december 2019 in de aula van Yardenhuis begraafplaats Beukenhof. Deze avond wordt georganiseerd door Yarden uitvaartverzorging en zal beginnen om 18.30 uur. Wij ontvangen u vanaf 18.00 uur.

In liefdevolle herinnering

U bent welkom om stil te staan bij het kind dat u mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of u nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend(in) bent. En of u het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist. Wij herdenken deze kinderen in de aula en er zullen mooie woorden gesproken worden en de avond wordt muzikaal omlijst met prachtige muziek.

Hierna gaan wij even vóór 19.00 uur door een pad van licht naar de kinderakker en ontsteken daar om 19.00 uur de kaarsjes om zo de kinderen in het licht zetten. Hierna wordt WereldLichtjesDag afgesloten en kunt u op deze plek in gedachten nablijven of huiswaarts keren.

Aanmelden per e-mail

U kunt zich aanmelden per e-mail: yardenhuis.beukenhof@yarden.nl. We heten u van harte welkom.

Yardenhuis Beukenhof
Burgemeester van Haarenlaan 1450
3118 GR Schiedam
088-9272250