Dienstverlening staat voorop

Sinds een halfjaar werk ik als tactisch inkoper bij Yarden. Ik houd me bezig met de contractuele kant van aankopen, van kisten tot vastgoed, van softwarepakketten tot voedingsmiddelen. Voor ik hier kwam werken kende ik het bedrijf wel van de jaarlijks afschrijving voor mijn uitvaartverzekering en de reclame met Ali B, maar verder niet zo goed.

Ik ben mij gaan verdiepen in Yarden en wat het bedrijf doet, ook door mijn werk hier natuurlijk, en ik ben erg onder de indruk. Er gebeuren hier mooie dingen. Met name in uitvaartzorg en de vereniging. Het is indrukwekkend hoe wij er zijn voor mensen op zo'n belangrijk moment in hun leven: het verlies van hun dierbare.

Schakel in het geheel

Ik probeer bij mijn werk de zorg voor de nabestaanden altijd voorop te stellen. Ook kleine dingen tellen mee en mijn werk is zeker een schakel in het geheel. Zo werk ik nu aan landelijke contracten voor afvalverwerking. Ik onderzoek daarom of het bijvoorbeeld mogelijk is dat het afval niet opgehaald wordt als er een uitvaart bezig is. Je wilt nabestaanden als ze afscheid nemen niet confronteren met een vrachtwagen die voorbij dendert.

De dienstverlening staat bij ons voorop. Het gaat niet alleen om de scherpe inkoopprijs, maar om de beste voorwaarden. Zo is bij de levering van voedingsmiddelen de levertijd cruciaal. Het kan niet misgaan. Ook dat staat ten dienste van het werk dat wij doen.

Rouwverlof

Het rouwverlof vind ik een prachtige regeling die we hier bij Yarden hebben. Dat laat zien dat onze missie 'Een goed afscheid helpt je verder' ook voor de eigen medewerkers geldt. Het is mooi dat wij vooruitlopen met die arbeidsvoorwaarde in ons pakket. Het is niet zo dat je 5 dagen na een overlijden van een dierbare weer aan de slag moet. Je hoeft pas weer te beginnen als jij daar aan toe bent. Op deze manier kunnen mensen echt goed afscheid nemen.

Ook worden er diverse trainingen georganiseerd voor Yarden medewerkers. Zo leer je als medewerker het bedrijf kennen en zie je wat collega’s van een heel andere afdeling bezighoudt. Daarbij mag je meedenken over de dienstverlening en klantvriendelijkheid. Op deze manier zijn we samen bezig onze dienstverlening verder te verbeteren.

Mooi om voor te werken

Yarden is een betrokken organisatie en ik ben blij voor Yarden te mogen werken. De maatschappelijke betekenis en er kunnen zijn voor mensen op zo'n belangrijk moment, zijn voor mij redenen geweest om voor dit bedrijf te kiezen. En het vak Inkoop is natuurlijk fantastisch.

Christiaan Koopman (35) is tactisch inkoper en werkt een halfjaar bij Yarden.

Yarden heeft voor de 6e keer op rij het het certificaat Top Employer Nederland ontvangen.

2 Reacties

  1. Rob de Joode   13.18, 4 februari 2018

    Mooi om te kezen over rouwverlof. Laatst was dat ook een punt tijdens een bijeenkomst van mensen die met afscheid te maken hebben bunnen bedrijven. Rouw wordt door iedereen anders beleeft.

  2. Wilma van Otterloo   10.08, 22 februari 2018

    Wat een mooi verhaal! Rouwverlof wat goed! Ik zou zo graag in de uitvaartbranche willen werken maar moeilijk om tussen te komen.

Geef uw reactie

Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en ook niet doorgegeven aan derde partijen.

Cookies