Muzikaal optreden 3 Baritons

Een muzikaal verhaal met lach en traan

De 3 Baritons Marco Bakker, Henk Poort en Ernst Daniël Smid zingen komende zaterdag op het herinneringsoptreden van Yarden in Hoogeveen. Wat kunt u van het optreden verwachten?

In het pas geopende yardenhuis Zevenberg geven de 3 zangers een eerbetoon op het leven. Herinner uw dierbaren en geef uw heimwee een glimlach.

Muziek verbindt

Ernst Daniël Smid legt uit wat u zaterdagavond kunt verwachten: "De 17e wordt een heerlijk optreden waarbij de vreugde van het leven het zal winnen van het verdrietige verlies. We gaan vieren dat we mogen leven in de schaduw van hen die ons leven hebben verrijkt."

Muziek gaat volgens de bariton over grenzen heen en verbindt mensen. "Muziek is de pleister op de wond die elke dag wel even opengaat. Muziek is een allesomvattende taal die iedereen spreekt. Een DO klinkt in Rusland hetzelfde als een DO in Suriname of in eigen land. Muziek verbindt mensen."

Muzikaal verhaal

Het optreden van zaterdag zal een muzikaal verhaal zijn: "We vertellen een verhaal met liefde, verlies, verdriet, vreugde, lach en traan erin verborgen."

Beluister alvast een paar inspirerende nummers die De 3 Baritons op verschillende optredens hebben laten horen. Kom vast in de stemming en volg zaterdag het online herinneringsconcert vanaf 19.45 uur.

1. Innamorato

2. Last Rose of Summer

3. Telkens weer

4. Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder

5. Eerbetoon aan Purple rain op Lowlands 2016

Geef u op en maak kans op VIP kaarten

Kijk zaterdag ook mee naar het online herinneringsoptreden. Geef u op en maak bovendien kans op 2 VIP kaarten om het optreden van De 3 Baritons in Hoogeveen bij te wonen.

0 Reacties

Geef uw reactie

Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en ook niet doorgegeven aan derde partijen.

Cookies