Goodbyes® een alternatief voor het traditionele condoleanceregister

Lange rijen, handen schudden en zoeken naar de juiste woorden. Het zijn de bekende stappen bij een condoleance. Uit onderzoek van Yarden blijkt dat veel mensen het moment van condoleren tijdens een uitvaart als ongemakkelijk en soms lastig ervaren. Het kan best moeilijk zijn om tijdens dit moment je gevoelens te uiten en je hart te laten spreken.

Juist op een moment dat je zoveel voelt. Daarnaast biedt het traditionele condoleanceregister weinig ruimte om gevoelens en medeleven te uiten. Yarden gelooft dat een goed afscheid je verder helpt. Hierbij kan een condoleance een belangrijke rol spelen. Daarom omarmt Yarden het nieuwe concept Goodbyes®, een mooi en modern alternatief voor het traditionele condoleanceregister.

Wat is ‘Goodbyes®’?

Goodbyes® bestaat uit een herinneringsbox met bijbehorende kaartjes die tijdens het condoleren op een rustige plek in de condoleanceruimte staat. Bezoekers hoeven niet meer in de rij te staan voor het condoleanceregister, maar kunnen in alle rust en anonimiteit een mooie wens of herinnering op de fraai vormgegeven kaartjes achterlaten. De kaartjes worden verzameld in de duurzame herinneringsbox voor nabestaanden. Het is voor hen heel fijn om deze box vol troostende herinneringen er thuis af en toe bij te pakken en de boodschappen nog eens rustig door te lezen.

Wat gebeurt er na de plechtigheid?

Na de plechtigheid kunnen nabestaanden de duurzame box aanvullen met tastbare herinneringen aan het afscheid en persoonlijke spullen van hun overleden geliefde. Uit ons onderzoek blijkt dat ruim 90 procent van de nabestaanden herinneringen aan de uitvaart bewaart. Van rouwkaart en brieven tot een uitgeschreven speech en muziek van de uitvaart. Daarnaast bewaart 6 op de 10 sieraden van hun overleden dierbare en ruim 35 procent bewaart diens geschreven stukken. De Goodbyes® herinneringsbox biedt nabestaanden een vaste plek om kostbare herinneringen voor lange tijd te bewaren.

Een goed afscheid helpt je verder

Uitvaartorganisatie Yarden zet zich in voor dit mooie alternatief, om zo nabestaanden meer keuzes te geven voor een goed afscheid. Met de Goodbyes® herinneringsbox bieden we nabestaanden een alternatief voor een condoleanceregister, waarmee ze de mooie herinneringen aan hun overleden dierbaren kunnen koesteren, op hun eigen manier.

Heeft u vragen over de Goodbyes® herinneringsbox of wilt u hierop reageren? Laat hieronder een bericht achter. We helpen u graag verder.

2 Reacties

 1. Cees de Jong   11.51, 4 december 2014

  Beste heer, mevrouw,

  Dit is een interessant concept. Kunt u mij meer informatie sturen van de goodbyes, de kosten en de kaartjes? Hoeveel ontwerpen heeft u? en waar is de verpakking van gemaakt?

  Ik hoor graag van u,

  Cees de Jong

  • Yarden Webcare   07.19, 9 december 2014

   Beste meneer de Jong,

   bedankt voor uw vraag. Kunt u ons uw mailgegevens toesturen via een privébericht op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/YardenUitvaart

   Wij komen namelijk graag met u in contact.

   Vriendelijke groet, Yarden Webcare (^CR)

 2. JAN M. MUIJS   16.52, 15 april 2017

  Komende dinsdag hebben we de condoleance thuis en komende zaterdag de uitvaart in het crematorium te Haringhuizen. Gaarne willen we de beschikking hebben over de Goodbyes. Kunt U aangeven of deze op korte termijn te bestellen is?

  Met vriendelijke groet.

Geef uw reactie

Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en ook niet doorgegeven aan derde partijen.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur