Drusilla Doorjé manager operations bij het Contact Centrum van Yarden.

Je krijgt het vertrouwen om je ambitie waar te maken

Ik heb iets met life events: geboorte, huwelijk en overlijden. Niet speciaal met uitvaarten dus, maar veel breder. Vlak voor ik bij Yarden kwam werken had ik een heel plan uitgewerkt om als weddingplanner aan de slag te gaan. Ik verklap niet teveel, want wie weet ga ik het later nog eens oppakken.

Mijn oud-manager benaderde mij 6 jaar terug voor een baan bij Yarden. Hij heeft de baan echt aan mij verkocht. Mijn werk bij Yarden sluit heel mooi aan bij mijn interesses. Ik ben gewoon een regelneef; sta ook zo bekend in de familie. Ik heb al verschillende trouwerijen georganiseerd. Ook bij geboorte of andere feestjes, weten ze me te vinden. Zelfs als er een uitvaart is, vragen ze mij voor allerlei regeldingen. Ik regel het wel.

Yarden in mijn hart gesloten

Ik heb bij veel verschillende werkgevers gewerkt en Yarden staat hoog op mijn lijstje van beste werkgevers. Ik heb Yarden in mijn hart gesloten en voel mij enorm verbonden met deze organisatie. Wat ik mooi vind, is dat talent hier niet alleen wordt herkend, maar ook wordt erkend. Je krijgt het geloof en vertrouwen om je ambitie waar te maken.

Een paar bijzondere stappen heb ik  gemaakt in de 6 jaar dat ik hier werk. Na een jaar was ik al teamleider en steeds ben ik doorgegroeid. Sinds oktober vorig jaar ben ik manager operations. Deze functie kwam op een geweldig moment. Ik had een jaar lang mama kunnen zijn en was toe aan een nieuwe stap. Dit is een functie waar ik mee vooruit kan. Het  gaat bij mij niet alleen  om mijn eigen groei, maar ook om de groei van de afdeling .

Lachen

Bij het werk is het wel belangrijk om plezier te hebben in wat je doet. Er wordt hier veel gelachen. Dat is ook wel nodig bij het werk dat we doen. Dan helpt het om deze serieuze onderwerpen op een luchtige manier te reflecteren. Het is fijn dat je daarvoor bij je collega’s terecht kunt. 

Ik heb mij bij Yarden nog geen dag verveeld. Het is geweldig om voor deze organisatie te mogen werken. Als ik op een feestje eenmaal begin te vertellen over mijn werk, dan ga ik niet weg zonder een uitvaartverzekering te hebben afgesloten. Dat is de verkoper in mij.

Feestbeest

Anderhalf jaar geleden kreeg ik een dochter. Dat is een prachtige verrijking van mijn leven, al ben ik nog steeds het feestbeest van weleer. Dat ik goed kan plannen en organiseren komt mij erg goed van pas.

Over Drusilla Doorjé

Drusilla Doorjé (31 jaar) is sinds oktober 2016 manager operations bij het Contact Centrum van Yarden. Na een carrière in het bankwezen en in de werving en selectie, is ze in 2011 begonnen bij Yarden.

0 Reacties

Geef uw reactie

Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en ook niet doorgegeven aan derde partijen.

Cookies