Debbie van der Waard werkt bij Yarden

Huiselijke sfeer

Eigenlijk zocht ik tijdelijk werk. Ik had een baan, maar wilde graag iets heel anders gaan doen. Ik zag de vacature bij Yarden als medewerker sales in het contactcenter. Gelijk moest ik denken aan de Yarden-medewerker die ik een paar maanden eerder sprak bij een uitvaart.

Ik vroeg of haar werk niet zwaar was. Zij vertelde dat ze veel steun had aan haar collega's. Daar kreeg ze de energie en kracht van om het werk te kunnen doen.

Huiselijke sfeer op afdeling

Dat merkte ik zelf ook toen ik bij Yarden binnenkwam. Bij het sollicitatiegesprek kreeg ik meteen een rondleiding over de afdeling. De huiselijke sfeer trof mij onmiddellijk. Iedereen was geïnteresseerd in je en maakte een praatje. Het is hier heel laagdrempelig.

Dat ervaar ik nog steeds. Met de avonddiensten zijn er collega's die voor elkaar koken en eten meenemen. Ook help je elkaar als het even wat minder gaat. Als je zo intensief met elkaar werkt, merk je dat je ook veel persoonlijke dingen met elkaar deelt.

Alle kans krijgen

Ik werk hier nu 3 jaar en vind het heerlijk. Je krijgt voldoende kansen, natuurlijk moet je je ambities wel duidelijk kenbaar maken aan je leidinggevende. Maar als je laat zien wat je kunt, dan wordt dat opgemerkt. Dat is wel heel mooi. Je wilt bijdragen aan de professionalisering en doet dat op een betrokken manier en zorgt dat het bedrijf er iets aan heeft. Dat betekent wel dat je er hard voor moet werken, maar je krijgt hier ook heel veel energie van.

Doorstromen als supervisor

Het leuke hier is dat ik alles wat er op mijn pad kwam, heb aangegrepen. Zo kreeg ik de kans om door te stromen als supervisor. Na een klein jaartje ging mijn leidinggevende met zwangerschapsverlof waarbij ik haar mocht waarnemen. Dat was echt een heel mooie kans om iets van mijzelf te laten zien.

Nu ben ik net begonnen aan de andere,  meer de servicegerichte kant in het bedrijf en ben ik teamleider operations frontoffice. Ik stuur nu samen met een collega het team aan waar de overlijdensmeldingen binnenkomen, zowel verzekeringsvragen als zorgvragen van (nieuwe) klanten of nabestaanden worden beantwoord en wijzigingen worden verwerkt. Geen enkele dag is hetzelfde en ik hoor veel mooie verhalen om mij heen.

Tweede huis

Ik merk dat mijn hart bij sales ligt, maar ik vind het heel mooi om kennis te maken met een andere kant van het beroep. Zo kan ik zien hoe het aan beide kanten werkt. Daarbij krijg ik veel begeleiding en op die manier de kans om mijzelf verder te ontwikkelen. Voor mij is Yarden echt een tweede thuis geworden.

Debbie van der Waard (27) werkt als teamleider operations frontoffice bij Yarden.

Yarden Top Employer Nederland 2016

Yarden heeft voor het vierde jaar op rij de exclusieve Top Employers Nederland certificering gekregen.

0 Reacties

Geef uw reactie

Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en ook niet doorgegeven aan derde partijen.

Cookies