Niets is zo veranderlijk als het leven

Als het gaat om afscheid nemen, wordt steeds meer mogelijk. Een uitvaart op een schip, een feestje in het dorpsrestaurant, een bakfiets als rouwvoertuig of een uitvaart met bourgondisch thema. Onze uitvaartverzorgers maken graag alles mogelijk, naar de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Want geen mens is hetzelfde, dus het afscheid ook niet. Onze uitvaarten zijn op maat. Daarom onze uitvaartverzekering nu ook.

Yarden wil een waardig en betaalbaar afscheid van het leven graag voor iedereen bereikbaar maken. Maar mensen, hun leefsituaties en wensen voor het afscheid zijn heel divers. Simpelweg uitvaart A of uitvaart B is niet meer van deze tijd. En dat geldt ook voor de verzekering: onderzoek bij klantpanels toont aan dat er behoefte is aan flexibele verzekeringsproducten. Om hieraan tegemoet te komen, heeft Yarden nu de Yarden Uitvaart op Maat verzekering.

Uitvaartwensen kunnen veranderen

Een verzekering waarvan het verzekerd bedrag eenvoudig omhoog of omlaag kan worden bijgesteld. Bijvoorbeeld omdat de gezinssituatie verandert, of de uitvaartwensen. Niets is immers zo veranderlijk als het leven. Ook kan de klant kiezen voor indexatie van het verzekerde kapitaal, zodat mensen verzekerd zijn én blijven van een goede uitvaart. “Door het flexibele karakter van de verzekering blijft deze naadloos aansluiten op de veranderende uitvaartwensen”, aldus directeur Serge Evers van Yarden Uitvaartverzekeringen over het nieuwe product.

Persoonlijke keuzes

Wat een uitvaartverzekering kost, hangt vooral af van de persoonlijke uitvaartwensen en leefsituatie. Wie een sobere uitvaart wenst, in kleine kring, heeft geen torenhoge verzekering nodig. Maar bestaat de wens voor een groots laatste afscheid, waarbij niets te gek is, dan is het een prettig idee dat nabestaanden dit kunnen regelen zonder zich druk te hoeven maken om de kosten.

Wat voor uitvaart wenst u? Wilt u begraven of gecremeerd worden, wilt u een eenvoudige of een luxe kist, geen bloemen of juist heel veel, dragers voor de kist, 1 of meer volgauto’s, koffie en cake of uitgebreide catering met bier en wijn….. keuzes genoeg.

Al deze variabelen kunt u invoeren in de online uitvaartcalculator op Yarden.nl. Vindt u de premie die eruit rolt te hoog, dan past u eenvoudig de berekening aan. Zo stelt u zelf een uitvaartverzekering op maat samen, die past bij uw budget en wensen.

Wat zijn uw uitvaartwensen?

0 Reacties

Geef uw reactie

Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en ook niet doorgegeven aan derde partijen.

Cookies