Rouwverwerking

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met het verlies van een dierbare. Dan staat Yarden voor u klaar om u te helpen met de rouwverwerking. Dat begint bij het organiseren van een goed afscheid. Maar we vinden het ook belangrijk om u te steunen met inspirerende verhalen of events waar we u in contact brengen met gelijkgestemden. Lees hier wat Yarden u te bieden heeft.

Patatjes

Samenzijn

“Eventjes nog samen zijn, nog eventjes samen eten”, hoor ik zeggen voordat ik vertrek bij een afspraak. Sommigen gaan in de huiskamer bij de uitvaartkist staan, anderen dekken de tafel voor het eten. Hun overleden familielid wordt enorm gemist.

Lees meer

Wijnrank in de vorm van hart

Snoeien

Terug op de plek waar ik voor kies als ik me terug wil trekken. Even tijd voor mij zelf. Mijn favoriete plek is de Toren op Domaine La Lande in de Dordogne. Ik noem het: mijn ivoren toren.

Lees meer

64 condoleanceteksten

Vlak na het bericht van een overlijden, sturen we vaak een kaartje of bericht via social media. In dit bericht condoleren we de nabestaanden en wensen ze sterkte toe in de moeilijke tijd die aanbreekt. Zo toon je medeleven aan de nabestaanden. Zeker als je niet in de gelegenheid bent om naar de crematie of begrafenis te komen of de familie op een andere manier sterkte te wensen. Wat schrijft u op een condoleancekaartje?

Lees meer

Toon meer blogartikelen

Cookies