Inspirerende uitvaarten

Een uitvaart is niet iets waar u dagelijks over nadenkt. Maar het is wel belangrijk dat u afscheid kunt nemen van uw dierbare op een manier die past bij zijn of haar leven. Want een goed afscheid helpt je verder. Onze uitvaartconsulenten weten wij als geen ander dat er heel veel mogelijkheden zijn en vertellen u er graag meer over. Lees hier de voorbeelden van inspirerende uitvaarten die wij hebben verzorgd.

Bladmotief verwerkt in lijkwade

Fragile

Fragile van Sting is al jarenlang hèt nummer dat in aanmerking komt om gedraaid te worden tijdens de afscheidsceremonie bij mijn uitvaart. Qua muziek staan verder het ‘Ave Maria’ van Gounod door Inessa Galante en ‘Elke pelgrim keert weer huis toe’ van Amanda Strydom op het lijstje.

Lees meer

De realiteit van het sterven

We wilden 40 seconden televisie maken waarin de realiteit van het sterven centraal staat. Dat vond ik bijzonder aan de samenwerking met uitvaartorganisatie Yarden. In het gesprek dat we voerden, legden we dezelfde waarden op tafel. De commercial mocht van ons geen illusies bevatten, dus niet: met dit wasmiddel is uw was altijd wit. We realiseerden ons dat we iets wilden maken, dat zou kunnen confronteren.

Lees meer

Toon meer blogartikelen

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur
Bel mij terug08:00-21:00 (ma t/m vrij)
Chat online08:00-21:00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08:00-17:00 uur (ma t/m vrij)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur