"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

"Ik vond het waardevol om te ontdekken wat er


mogelijk is om mijn afscheid ├ęcht persoonlijk te maken"

Direct een uitvaart regelen

Bij het overlijden van een dierbare heeft u als nabestaande in korte tijd veel belangrijke beslissingen te nemen. Wat moet er allemaal gebeuren en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Om u hierbij te helpen, staan de uitvaartverzorgers van Yarden voor u klaar. Zij bereiden de uitvaart samen met u voor en zorgen ervoor dat u overzicht houdt tijdens deze emotionele periode. Zo bent u er zeker van dat u niets vergeet en u de juiste keuzes maakt.

Een overlijden melden

U kunt dag en nacht bij ons terecht.

Bel 0883353433

Bellen vanuit het buitenland

We zijn altijd in de buurt

Maak kennis met een uitvaartverzorger en maak zelf een afspraak.

Wat kunt u zelf al regelen?

Een crematie of begrafenis regelen, hoe doet u dat? Van vervoer tot de bloemen, van muziek tot catering en van rouwvervoer tot condoleance. Een uitvaartverzorger helpt u met alle praktische zaken bij het regelen van de uitvaart voor uw dierbare. En wilt u zelf een aantal zaken regelen? Dan kan natuurlijk ook. Lees waar u zoal aan kunt denken voor het regelen van een uitvaart en bespreek met de uitvaartverzorger wat u daarvan zelf wilt doen.

Checklist bij overlijden

Bekijk volledige checklist

Zo regelt u een uitvaart

Wordt het een begrafenis of een crematie? Hoeveel belangstellenden nodigt u uit? En waar moet u allemaal nog meer aan denken? Voor een goed afscheid zijn er veel mogelijkheden. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden, bespreekt u tijdens een regelgesprek alle wensen met een uitvaartverzorger. Onderstaande video laat zien hoe de uitvaartverzorger u kan helpen.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of zoekt u een uitvaartverzorger bij u in de buurt?

Bel 040 232 21 22

zoek een uitvaartverzorger