Alcoholvrij, een goed alternatief!

9 juni 2020
We maken steeds bewustere keuzes als het gaat om eten en drinken. Ook alcoholvrije drankjes winnen aan populariteit. Alcoholvrije bieren, wijnen of cocktails op een uitvaart?

We maken steeds bewustere keuzes als het gaat om eten en drinken. Daarbij winnen ook alcoholvrije drankjes aan populariteit. Er komt niet alleen steeds meer aanbod, maar ook de smaak is en wordt nog steeds sterk verbeterd. Alcoholvrij is een trend die niet meer weggaat en een goed alternatief!

Nul-punt-nul

Tegenwoordig is er een ruim aanbod in maltbieren. De 0.0-biercategorie groeit momenteel zelfs harder dan ooit. Er komen steeds meer alcoholvrije bieren bij, én – niet onbelangrijk – ze smaken ook steeds beter. Alcoholvrij bier is niet meer alleen een drankje voor de BOB of zwangere vrouwen, maar ook fervente bierliefhebbers kunnen het waarderen.

Alcoholvrij aanbod

Iedereen is waarschijnlijk bekend met het drankje Radler, dat voor de helft uit bier en voor de helft uit frisdrank bestaat. De frisse citroendrank, verkrijgbaar in 0.0 maar ook een laag alcoholpercentage, is ongekend populair. Maar er is tegenwoordig ook een steeds ruimer aanbod in alcoholvrije wijnen en er is zelfs alcoholvrije Gin verkrijgbaar. Een borrel na de uitvaart, met alcoholvrije bieren, wijnen, cocktails of mixdranken? Vraag uw uitvaartverzorger of onze cateringmedewerkers naar de mogelijkheden.

Ons standaard assortiment vindt u op onze website.

Bekijk het assortiment