Smoothies - eindeloze combinaties

9 juni 2020
Een gezonde toost? Dat is ook mogelijk bij Yarden. We hebben heerlijke smoothies van groenten en fruit. Een energie-opwekkende smoothie of fruitige cocktailsmoothie? Alles kan!

Als we het hebben over gezond én lekker, dan denk je toch al snel aan sappen en smoothies. Groene, rode, paarse en zelfs blauwe; smoothies zijn er in alle kleuren en maten. Niet meer hip en nieuw – want tegenwoordig heel gewoon en makkelijk te maken – maar nog altijd razend populair! Misschien een goed alternatief op een uitvaart?

Boerenkool- of ananas

Al in de jaren 30 van de vorige eeuw werden er in Amerika al verse fruitdranken verkocht. Zo’n 10 jaar later verschenen de eerste recepten voor bananen- en ananas-smoothies in kookboeken en in de jaren 80 – met de groeiende trend van sporten en gezond leven – doken de eerste smoothiebars op in het straatbeeld. In Nederland is de term ‘smoothie’ vooral bekend van de combinatie ‘fruit en yoghurt’, maar de combinaties zijn werkelijk eindeloos. Van een boerenkool-smoothie tot perzik met papaja. Soms worden ze zelfs gezoet met pindakaas, chocolade, honing of specerijen.

Smoothie op een uitvaart?

Kan dat? Ja, waarom niet?! Koffie kan, wijn kan, alcoholvrij kan, maar ook – nog gezonder - smoothies kunnen! Trakteer de belangstellenden na het emotionele afscheid op een een energie-opwekkende smoothie op een herfstdag, een verfrissende mango-kokossmoothie of fruitige cocktail-smoothie op een zomerse namiddag. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze uitvaartverzorgers en cateringmedewerkers denken graag met u mee.

Bekijk het assortiment