Liefde is sterker dan de dood

Zoekt u een speciaal moment om uw dierbaren te herinneren? Wij organiseren 4 keer in het jaar herinneringsmomenten. Een bijzondere gelegenheid om stil te staan bij het afscheid dat u nam van uw dierbaren.

Op woensdag 14 februari openen verschillende Yarden locaties in het land hun deuren voor een mooie herinneringsbijeenkomst. Juist op Valentijnsdag willen wij u laten ervaren dat liefde sterker is dan de dood. U kunt dan een lichtje aansteken, een moment van stilte nemen of in gesprek gaan met anderen. Elke locatie heeft een eigen invulling, waarbij herinneren centraal staat.

De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en openbaar. Ook als u geen klant bent bij Yarden bent u van harte welkom. Sommige locaties vragen u om u aan te melden.

Bekijk hieronder welke locatie bij u in de buurt een herinneringsbijeenkomst organiseert en wanneer deze gepland staat. U bent van harte welkom!

Herinneringsbijeenkomsten

Toon mij:
binnen
in

Toon meer zoekresultaten

Activiteiten Vereniging Yarden

Herinneringsweken

Een goed afscheid helpt mensen verder. Een mooie herinnering aan een overleden dierbare kan hier aan bijdragen. Gedachten aan onze overleden dierbaren levend  houden, kan helpen met het verlies omgaan. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar, dat blijft. Daarom organiseren wij herdenkingsbijeenkomsten door het hele land. Met Valentijn, Vaderdag, Moederdag en rondom Allerzielen.


Neem gratis mee: Trends in Afscheid en Herinneren

Het boek beschrijft trends rondom sterven, uitvaarten, afscheid nemen
en verder leven. Neem het boekje gratis mee als u onze locatie bezoekt.

Haal gratis op

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur