Herinneringsbijeenkomsten

Zoekt u een speciaal moment om uw dierbaren te herinneren? Wij organiseren 4 keer in het jaar herinneringsmomenten. Een bijzondere gelegenheid om stil te staan bij het afscheid dat u nam van uw dierbaren.

Op deze dagen openen verschillende Yarden locaties in het land hun deuren voor een mooie herinneringsbijeenkomst. De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en openbaar. Ook als u geen klant bent bij Yarden bent u van harte welkom. Sommige locaties vragen u om u aan te melden.

Bekijk hieronder welke locatie bij u in de buurt een herinneringsbijeenkomst organiseert en wanneer deze gepland staat. U bent van harte welkom!

Herinneringsbijeenkomsten

Toon mij:
binnen
in

Toon meer zoekresultaten

Activiteiten Vereniging Yarden

Herinneringsweken

Een goed afscheid helpt mensen verder. Een mooie herinnering aan een overleden dierbare kan hier aan bijdragen. Gedachten aan onze overleden dierbaren levend  houden, kan helpen met het verlies omgaan. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar, dat blijft. Daarom organiseren wij herdenkingsbijeenkomsten door het hele land. Met Valentijn, Vaderdag, Moederdag en rondom Allerzielen.


Neem gratis mee: Trends in Afscheid en Herinneren

Het boek beschrijft trends rondom sterven, uitvaarten, afscheid nemen
en verder leven. Neem het boekje gratis mee als u onze locatie bezoekt.

Haal gratis op