"Ik had geen idee dat een uitvaart


zo'n inspirerend afscheid kon zijn"

"Ik had geen idee dat een uitvaart


zo'n inspirerend afscheid kon zijn"

Yarden Inspireert

Niemand is hetzelfde, afscheid nemen betekent voor iedereen iets anders en liefde spreekt vele talen. Wij geloven dan ook dat elk mens een betekenisvol en persoonlijk afscheid verdient. Ook na de uitvaart komt er nog veel op de nabestaanden af.

Samen maken we de dood bespreekbaar. Wij inspireren u graag met verhalen, ideeën en bijeenkomsten om de uitvaart zo passend en betekenisvol mogelijk te maken en u te steunen in de periode erna. De inspiratiefolder 'Wat wil ik eigenlijk zelf?' helpt u bij het nadenken over uw eigen uitvaatwensen. Inspiratie voor uw uitvaart vindt u ook op onze blog

Thema's en Trends

Er is zoveel te delen over het overlijden en de uitvaart, maar ook over de praktische afwikkeling en over rouwen, herdenken en herinneren, dat we dit voor u in onderbrengen in Thema’s & Trends.

Hier vindt u inspiratie, informatie, ideeën en nieuwe ontwikkelingen. En de onderwerpen zullen blijven groeien.

Rouwrituelen

Ieder neemt op zijn of haar eigen manier afscheid. Wat zijn de rouwrituelen waar we vaak te maken hebben?

Lees meer over rouwrituelen

Yarden blog

Lees onze blog over afscheidsverhalen, rouwverwerking, begraven, cremeren en inspirerende uitvaarten.

Blogthema's

Benieuwd naar de persoonlijke verhalen van onze uitvaartverzorgers? Of naar hoe wij mensen helpen met het verwerken van een verlies?

Lees ons blog

Blogthema's

Op het blog leest u inspirerende verhalen over deze thema's:

okt

23

Een waardig afscheid
Uitvaartverzorger Iede Hoorn waardig afscheid

De dood is onderdeel van het leven, daar was Iede zich al vroeg van bewust. Na 10 jaar in de luchtvaart te hebben gewerkt, gooit hij het roer om.

Een waardig afscheid

Bijeenkomsten Vereniging Yarden

Kijk voor meer inspiratie ook eens bij de bijeenkomsten die de vrijwilligers van Vereniging Yarden organiseert. We hebben een brede agenda met een gevarieerd aanbod. Van lezingen, themadagen en herdenkingsconcerten tot gesprekbijeenkomsten, films en theatervoorstellingen.

dec

22

Kerstbijeenkomst Rotterdam

Kom op zaterdag 22 december naar yardenhuis van Rotterdam om stil te staan bij het afscheid dat u nam van uw dierbaren. Wij openen dan onze deuren voor een bijzondere herinneringsbijeenkomst.

Kerstbijeenkomst Rotterdam
  • Heeft u plannen om uw eigen uitvaartonderneming te starten? Kom dan op dinsdag 27 november naar het Yarden Franchise Event in Doetinchem. Yarden Franchise Event in Doetinchem
  • Tijdens dit wensenconcert bepaald u zelf het programma. Gedurende de middag kunt u zelf liedjes aandragen welke u herinneren aan een dierbare, of aan mooie momenten in uw leven. Het muzikale ensemble zal vervolgens, op geheel eigen wijze, het nummer speciaal voor u vertolken. Wensenconcert

Vrijwilliger, iets voor u?

Lees meer over wat onze vrijwilligers precies doen en op welke gebieden Yarden vrijwilligersfuncties biedt. Misschien is het iets voor u?!

Meer informatie

Inspiratie aan de hand van bijzondere uitvaarten

Bij een overlijden, de uitvaart, de afwikkeling en in de periode erna komen veel praktische zaken kijken. Daarom geven we u een aantal ideeën en tips om u verder te helpen.