Yarden Inspireert

Niemand is hetzelfde, afscheid nemen betekent voor iedereen iets anders en liefde spreekt vele talen. Wij geloven dan ook dat elk mens een betekenisvol en persoonlijk afscheid verdient. Ook na de uitvaart komt er nog veel op de nabestaanden af.

Samen maken we de dood bespreekbaar. Wij inspireren u graag met verhalen, ideeën en bijeenkomsten om de uitvaart zo passend en betekenisvol mogelijk te maken en u te steunen in de periode erna. De inspiratiefolder 'Wat wil ik eigenlijk zelf?' helpt u bij het nadenken over uw eigen uitvaatwensen. Inspiratie voor uw uitvaart vindt u ook op onze blog.

Er is zoveel te delen over het overlijden en de uitvaart, maar ook over de praktische afwikkeling en over rouwen, herdenken en herinneren, dat we dit voor u in onderbrengen in Thema’s & Trends. U vindt hier inspiratie, informatie, ideeën en nieuwe ontwikkelingen. En het aantal onderwerpen blijft groeien.

Rouwrituelen

Ieder neemt op zijn of haar eigen manier afscheid. Wat zijn de rouwrituelen waar we vaak te maken hebben?

Lees meer over rouwrituelen

Yarden blog

Lees onze blog over afscheidsverhalen, rouwverwerking, begraven, cremeren en inspirerende uitvaarten.

Blogthema's

Benieuwd naar de persoonlijke verhalen van onze uitvaartverzorgers? Of naar hoe wij mensen helpen met het verwerken van een verlies?

Lees ons blog

Blogthema's

Op het blog leest u inspirerende verhalen over deze thema's:

jan

27

Genieten!

Enkele momenten waar geprobeerd is weer te geven, dat genieten een kunst is en een voorrecht! Dat genieten energie kan geven en na bewezen dienstverlening, een dankbare herinnering en stimulans is dit werk te blijven doen.

Genieten!

Inspiratie aan de hand van bijzondere uitvaarten

Bij een overlijden, de uitvaart, de afwikkeling en in de periode erna komen veel praktische zaken kijken. Maar er is ook ruimte voor creativiteit. Daarom geven we u een aantal tips en ideeën om u verder te helpen én hopen we u te inspireren met een aantal verhalen over bijzondere uitvaarten.

Tips en ideeën

Een uitvaart regelen, spreken op een uitvaart, rouwverwerking na de uitvaart of rouwverwerking bij kinderen, informatie over erfrecht, de meest populaire liedjes voor een afscheidsdienst, maar ook de nieuwste mogelijkheden op het gebied van catering. U vindt hiernaast een selectie van artikelen met tips, ideeën, inspiratie en informatie waarmee wij u hopen verder te helpen.

Bekijk ook regelmatig het Yarden blog voor de meest actuele verhalen.