"Ik had geen idee dat een uitvaart


zo'n inspirerend afscheid kon zijn"

"Ik had geen idee dat een uitvaart


zo'n inspirerend afscheid kon zijn"

Hobby

Een uitvaart wordt nog persoonlijker als de grote passie van uw overleden dierbare een rol speelt tijdens de plechtigheid. Ook als u alvast nadenkt over uw eigen uitvaart kunt u met een uitvaartconsulent eens de mogelijkheden bespreken om uw passie of hobby tot uitdrukking te laten komen.

Uitvaart met passie

Of een hobby nu subtiel of volop terugkomt in het afscheid, het draait altijd om de persoonlijke wensen. De uitvaartlocatie in de kleuren van een favoriete voetbalclub of in het teken van een geliefde tuin? Bijna alles is mogelijk. De hobby kan bijvoorbeeld centraal staan op de rouwkaart, in de aankleding van de locatie, bij het bloemwerk en de kist. Voor de motorfanaten onder ons is er zelfs een originele uitvaartmotor.

Bijzondere uitvaartthema hobby puzzel

Wilt u een uitvaart met hobby-thema?

Onze uitvaartconsulenten praten graag eens met u over de uitvaart van een dierbare, of die van uzelf. Ze kunnen goed luisteren en geven zorgvuldig antwoord op al uw vragen. Maak een afspraak voor een gratis persoonlijk geprek.


Goed overleg met de uitvaartconsulent

Yarden uitvaartconsulenten

Onze ervaren uitvaartconsulenten helpen u graag uw uitvaartwensen in kaart te brengen en geven bruikbare informatie over uitvaartmogelijkheden.

Wilt u meer weten over wat een uitvaartconsulent voor u kan betekenen?

Lees meer