Voorkom onnodige kosten: bel een Yarden uitvaartverzorger

Bent u verzekerd bij Yarden? Dan is het verstandig dat u ook de uitvaart door Yarden laat verzorgen. U heeft dan een aantal voordelen die u anders mist. En dat kan zomaar honderden euro’s schelen. Bekijk in onderstaande video waarom.

Bel bij overlijden
direct
0800 8192

24/7 beschikbaar

Bel bij overlijden direct 0800 8192

24/7 beschikbaar

Rekenvoorbeelden

Rekenvoorbeeld 1: Yarden Uitvaart op Maat
Voorbeeld verzekering: Verzekering Yarden Uitvaart op Maat
Verzekerd bedrag: € 7.000
Gevolg: U ontvangt 10% Yarden Ledenvoordeel. Er is € 700 meer budget te besteden aan uitvaartgerelateerde kosten, dan bij een keuze voor een andere uitvaartverzorger.
Rekenvoorbeeld 2: Uitvaart naar Wens
Voorbeeld verzekering: Verzekering Uitvaart naar Wens
Verzekerd bedrag: € 5.000
Gevolg: U ontvangt 10% Yarden Ledenvoordeel. Er is € 500 meer budget te besteden aan uitvaartgerelateerde kosten, dan bij een keuze voor een andere uitvaartverzorger.
Rekenvoorbeeld 3: Pakketpolis AVVL Uitvaartzorg NV 1993
Voorbeeld verzekering: Pakketpolis AVVL Uitvaartzorg NV 1993
Pakket waarde: Pakket volgens toepasselijke rechtenlijst
Gevolg: U heeft recht op een uitvaart conform uw pakket. Dat voordeel vervalt als u kiest voor een andere uitvaartverzorger, wij vergoeden dan het verzekerd bedrag. In Mijn Yarden vindt u de omschrijving van uw pakket en uw verzekerde waarde en bedrag. Meer info op: pakketpolis.

Wisselen van andere uitvaartverzorger naar Yarden-uitvaartverzorger

Is er gekozen voor een andere uitvaartverzorger? Dan is mogelijk het een en ander al geregeld voor de uitvaart. Denkt u bijvoorbeeld aan:

Wilt u alsnog wisselen van uitvaartverzorger? Houdt u dan rekening met extra kosten. Informeer daarom vooraf uw dierbaren over de keuze en voordelen van een Yarden uitvaartverzorger.

Download de folder voor u en uw dierbaren

Wat kunt u, als verzekeringnemer, doen?

Wilt u uw familie of vrienden laten weten hoe u verzekerd bent? Informeer hen dan op tijd. En laat hen bij uw overlijden altijd direct bellen met telefoonnummer: 0800 8192. Zo komen zij achteraf niet voor verrassingen te staan en wordt maximaal gebruik gemaakt van de waarde van uw Yarden-verzekering.

Voorkom onnodige kosten, bel een Yarden uitvaartverzorger

BEL BIJ OVERLIJDEN: 0800 8192

Extra zekerheid met het Keurmerk Uitvaartzorg

Kiest u voor Yarden, dan zit u goed want Yarden bezit het Keurmerk Uitvaartzorg: professionele en kwalitatieve dienstverlening. Onze uitvaartverzorgers begeleiden u op een deskundige, betrouwbare en transparante manier.

De Stichting Keurmerk Uitvaartzorg beoordeelt de kwaliteit van uitvaartondernemers op 6 onderdelen. We zijn er trots op dat we voldoen aan alle gestelde eisen. Dankzij dit keurmerk heeft u meer zekerheid door:

Yarden register uitvaartverzorgers

Het Keurmerk Uitvaartzorg staat onder andere voor vakbekwaam personeel. Veel van onze uitvaartverzorgers zijn register uitvaartverzorger of bezig om deze titel te behalen. In het register worden uitvaartverzorgers opgenomen die het vakdiploma Nationaal Vakdiploma Uitvaartzorg (NaVU) hebben behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen.

Een overlijden melden

U kunt dag en nacht bij ons terecht.

Bel 0800 8192

Bellen vanuit het buitenland

We zijn altijd in de buurt

Maak kennis met een uitvaartverzorger en maak zelf een afspraak.