Wanneer betaal ik advieskosten als ik een uitvaartverzekering bij Yarden sluit?

Wanneer u een uitvaartverzekering wilt afsluiten, kunt u deze aanvragen via de website.

Wilt u advies over het afsluiten van een uitvaartverzekering? Dan kan zowel telefonisch als door middel van een persoonlijk gesprek.

Telefonisch (0800 1292)
Wilt u uitgebreid advies over de verzekering? Dat kan per telefoon. Om een goed advies te geven, bespreekt de adviseur met u een aantal onderwerpen. Zo brengt de adviseur uw uitvaartwensen en situatie in kaart.

De eenmalige advieskosten voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze adviseurs bedragen € 24. Deze kosten kunt u gedurende 24 maanden of in 1 keer voldoen. U bepaalt zelf of u na het advies een uitvaartverzekering afsluit. Uiteraard kunnen we u ook helpen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Persoonlijk gesprek
Wilt u een advies dat helemaal is afgestemd op uw situatie? Kies dan voor een gesprek met een Yarden adviseur bij u thuis. Deze kijkt naar uw persoonlijke uitvaartwensen, uw financiële situatie en uw budget. De eenmalige kosten voor een persoonlijk gesprek bedragen € 120. Deze kosten kunt u gedurende 24 maanden of 1 keer voldoen.

Het advies is een aparte dienst en staat los van de verzekering. Als u de verzekering binnen 30 dagen annuleert, blijft u de kosten van het advies verschuldigd. Achterop uw polis staat in de voorwaarden vermeld wat u moet betalen bij het annuleren van de verzekering.

Hebben wij uw vraag volledig beantwoord?