"Alles al ingepakt?


Denk alvast over je laatste wensen"

"Alles al ingepakt?


Denk alvast over je laatste wensen"

Al klaar voor je vakantie?

Het vakantiegeld is bijgeschreven en de vakantie komt eraan. Lekker weg voor een paar dagen of weken. Tijd dus om je voor te bereiden voor je vakantie. Terwijl je fantaseert over je vakantiebestemming neem je veel beslissingen en maak je allerlei keuzes.

Leg je uitvaartwensen vast

Heel normaal. Maar hoe graag we het over vakantie hebben, is het een stuk lastiger om over je uitvaart te beginnen. Wist je dat meer dan 70% van de Nederlanders niet weet of hun partner begraven of gecremeerd wil worden?

Alles ingepakt?

Daarom maken we je het wat makkelijker. Denk alvast na over je laatste wensen, terwijl je een jurk uitzoekt voor vakantie of je dakkoffer op je auto inpakt. Heel even natuurlijk, want je moet nog aan je buurvrouw vragen of ze de planten wil watergeven voor je op vakantie gaat.

  Blijf op de hoogte via ons YouTube-kanaal.

  Uitvaartwensen vastleggen

  Voor een uitvaart moet veel worden besproken en geregeld. Nabestaanden zijn er in deze periode mee geholpen als hun verloren dierbare zijn of haar uitvaartwensen heeft vastgelegd. Dit kan helpen in het rouwproces. Daarom is het belangrijk te weten wat de uitvaartwensen zijn van je naasten?

  Leg uitvaartwensen vast

  Een goed afscheid helpt je verder

  Yarden, de uitvaartorganisatie die al 100 jaar steun geeft voor, tijdens en na de uitvaart. Hiervoor organiseert Vereniging Yarden jaarlijks ruim 100 activiteiten, zoals bijeenkomsten, filmvoorstellingen en lezingen. Om je te helpen, ondersteunen en te inspireren.


  Chatten over verlies en rouw

  Pratenoververlies.nl

  Bent u een dierbare verloren en heeft u behoefte om daar met iemand over te praten? Anoniem en vertrouwelijk? Dat kan, 7 dagen per week, op pratenoververlies.nl

  Elke dag van 16.00-22.00 uur

  Chat Praten over Verlies

  Yarden blog

  jan

  27

  Genieten!

  Enkele momenten waar geprobeerd is weer te geven, dat genieten een kunst is en een voorrecht! Dat genieten energie kan geven en na bewezen dienstverlening, een dankbare herinnering en stimulans is dit werk te blijven doen.

  Genieten!