Ali B vertelt zijn persoonlijke verhaal

In onze televisiereclame vertelt Ali B zijn persoonlijke verhaal over afscheid en dood. Welke herinneringen hij koestert aan de laatste dagen met zijn vader en hoe belangrijk dit voor hem is geweest: in 4 dagen kreeg hij de vader waar hij al 34 jaar naar verlangde.

Ali B kon de laatste wensen van zijn vader vervullen en nam zo goed afscheid. Heeft u wel eens over uw afscheid nagedacht en uw wensen besproken met de mensen om u heen?

Yarden genomineerd voor Ster Gouden Loekie

Onze televisiereclame met Ali B is kwartaalwinnaar voor een Ster Gouden Loekie, samen met 9 anderen. Eind 2017 wordt er van alle kwartaalwinnaars een Top 10 gemaakt, waarop het Nederlandse publiek online kan stemmen.

Dood en afscheid bespreekbaar maken

Voor nabestaanden breekt na het overlijden van een dierbare een verdrietige en hectische tijd aan. In korte tijd moet er veel worden geregeld. Daarom helpt u uw dierbaren bij het verwerken van het afscheid als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Zo kunnen zij uw afscheid regelen zoals u dat wenst en hebben uw nabestaanden alle ruimte voor het afscheid nemen.

Leg uw uitvaartwensen vast

Voor iedereen een passende uitvaart

Een uitvaart vertelt veel over iemands leven. Niet alleen zegt het iets over iemands religie of cultuur. Ook de achtergrond is belangrijk, bijvoorbeeld of de overledene van voetbal hield of motorrijden. Voor Yarden staat voorop dat een afscheid recht doet aan de wensen van de overledene en nabestaanden. Kijk voor een overzicht met praktische informatie en inspirerende voorbeelden bij Yarden inspireert.

Islamitische uitvaart

Ali B. zijn vader was een moslim en is op traditionele wijze begraven in Marokko. Hoe verloopt een islamitische uitvaart? Verschilt dit ook per moslim? Lees hoe moslims in Nederland hun dierbaren begraven.

Een goed afscheid helpt je verder

Yarden, de uitvaartorganisatie die al 100 jaar steun geeft voor, tijdens en na de uitvaart. Hiervoor organiseert Vereniging Yarden jaarlijks ruim 100 activiteiten, zoals bijeenkomsten, filmvoorstellingen en lezingen. Om u te helpen, ondersteunen en te inspireren.


Chatten over verlies en rouw

Pratenoververlies.nl

Bent u een dierbare verloren en heeft u behoefte om daar met iemand over te praten? Anoniem en vertrouwelijk? Dat kan, 7 dagen per week, op pratenoververlies.nl

Elke dag van 16.00-22.00 uur

Chat Praten over Verlies

Yarden blog

mrt

19

Wat wilde u worden als u later groot zou zijn?
Wat wilde u later worden? Voetballer?

Herinnert u zich nog wat u vroeger wilde worden? Wat waren uw dromen, waar lagen uw interesses en hoe was u van plan later geld te verdienen?

Wat wilde u worden als u later groot zou zijn?