Maak de dood bespreekbaar

In onze televisiereclame vertelt Ali B over het verlies van zijn vader. En hoe zijn laatste fase invloed had op hun relatie. “De dood laat je zien wat belangrijk is in het leven. En dat is gek he, dan verlies je een vader, maar dan win je er ook 1”, aldus Ali B. Afscheid nemen, heeft u er al over nagedacht?

Uw uitvaartwensen nu vastleggen

Net als bij een testament, kan het zinvol zijn om nu alvast na te denken over uw uitvaartwensen. En deze vast te leggen. In de praktijk blijkt dit voor nabestaanden prettig te zijn. Zij weten dan hoe de uitvaart eruit moet zien en kunnen zich richten op het afscheid. Dat geeft rust.

Leg uw uitvaartwensen vast

Voor iedereen een passende uitvaart

Een uitvaart vertelt veel over iemands leven en kan heel persoonlijk gemaakt worden. Wilt u een traditionele uitvaart? Een religieuze uitvaart? Of juist iets heel anders? Alles is mogelijk. En de rol van de uitvaartverzorger, wilt u dat de uitvaartverzorger alles regelt? Of laat u zoveel mogelijk over aan de nabestaanden? Uw uitvaart, u mag het zeggen. Onze uitvaartconsulenten helpen u graag door mee te denken over de mogelijkheden. U kunt een vrijblijvend en kosteloos gesprek aanvragen.

Een goed afscheid helpt je verder

Yarden, de uitvaartorganisatie die al 100 jaar steun geeft voor, tijdens en na de uitvaart. Hiervoor organiseert Vereniging Yarden jaarlijks ruim 100 activiteiten, zoals bijeenkomsten, filmvoorstellingen en lezingen. Om u te helpen, ondersteunen en te inspireren.


Chatten over verlies en rouw

Pratenoververlies.nl

Bent u een dierbare verloren en heeft u behoefte om daar met iemand over te praten? Anoniem en vertrouwelijk? Dat kan, 7 dagen per week, op pratenoververlies.nl

Elke dag van 16.00-22.00 uur

Chat Praten over Verlies

Yarden blog

dec

14

De tijd voor overlijden
Bij de dijk liggen bloemen

Een vrouw die zo graag wilde leven en in haar mooiste jaren, weken en dagen leefde. Ondanks doodziek zijn, toch de kerst willen halen.

De tijd voor overlijden