De dood bespreekbaar maken

Ali B vertelt in onze televisiereclame zijn persoonlijke verhaal over afscheid en dood. De vader van Ali B is begraven in Marokko. Ali B heeft de laatste wensen van zijn vader vervuld en nam zo goed afscheid.

Wensen voor later

We leven in het nu, toch kan het voorkomen dat er onverwachts iemand in uw omgeving overlijdt. Er moet dan in korte tijd veel worden geregeld. Als de uitvaartwensen van de overledene bekend zijn, helpt het de uitvaart snel te regelen. De uitvaartverzorger kan daarbij helpen. Wanneer u wegvalt, helpt u uw nabestaanden uw uitvaart gemakkelijk te regelen?

Leg uw uitvaartwensen vast

Voor iedereen een unieke uitvaart

Er is veel mogelijk om uw uitvaart bijzonder en persoonlijk te maken. Stel bijvoorbeeld uw hobby centraal. Kies uw eigen muziek en bepaal wat voor hapjes u wenst. Een laatste borrel in uw favoriete kroeg kan ook geregeld worden. Een aantal voorbeelden van inspirerende uitvaarten hebben we voor u op een rij gezet.

Een goed afscheid helpt je verder

Kijken naar een film- of theatervoorstelling waarin de dood voorkomt, kan bijdragen aan verliesverwerking. Ook als u de dood bespreekbaar wilt maken met vrienden. Yarden organiseert jaarlijks activiteiten om u te informeren, helpen en inspireren.


Chatten over verlies en rouw

Pratenoververlies.nl

Bent u een dierbare verloren en heeft u behoefte om daar met iemand over te praten? Anoniem en vertrouwelijk? Dat kan, 7 dagen per week, op pratenoververlies.nl

Elke dag van 16.00-22.00 uur

Chat Praten over Verlies

Yarden blog

dec

7

Intens leven, intens afscheid
Een Hotrod hoort bij intens leven

Het verdriet is intens. Zo was ook hun leven samen. De Hotrod als rouwauto past hier ontzettend mooi bij, net als de keuze van de muziek.

Intens leven, intens afscheid