"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Keurmerk Uitvaartzorg

Yarden staat voor professionele en kwalitatieve dienstverlening. We zorgen ervoor dat elke uitvaart goed verzorgd is en houden ons aan strenge eisen. Daardoor beschikken we over het Keurmerk Uitvaartzorg.

Keurmerk Uitvaartzorg: de 6 onderdelen

Het Keurmerk Uitvaartzorg is een initiatief van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU). De SKU beoordeelt de kwaliteit van uitvaartondernemers op 6 onderdelen. We zijn er trots op dat we voldoen aan alle gestelde eisen.

1. Heldere afspraken over uitvoering

Door goede communicatie met onze uitvaartverzorgers komt u na afloop niet voor verrassingen te staan. Alle wensen worden van te voren uitvoerig met u besproken en vastgelegd. Ook latere wijzigingen communiceren wij duidelijk met de uitvaartverzorger die u heeft gekozen.

2. Transparante begroting en facturatie

De definitieve kostenbegroting die u voor de uitvaart krijgt, is altijd gelijk aan de factuur die u na afloopt ontvangt. Geen vervelende verrassingen, kleine lettertjes of vage toeslagen.

3. Goede organisatie van de uitvaart

Yarden uitvaartverzorgers zijn professionals die hun werk zeer serieus nemen. Ze zorgen ervoor dat de uitvaart van begin tot eind goed verloopt en stellen voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samen.

4. Bekwaam personeel

Al ons personeel is vakkundig opgeleid en op de hoogte van alle uitvaartmogelijkheden in hun verzorgingsgebied.

5. Klanttevredenheidsonderzoek

Als u uw mening met ons te deelt, kunnen we blijven werken aan de kwaliteit van onze diensten. Daarom vragen we u enige tijd na de uitvaart naar uw ervaring met onze dienstverlening. We nemen uw feedback serieus.

6. Doelmatige klachtenafhandeling

Ondanks alle goede voorbereidingen en de zorgvuldige begeleiding is het mogelijk dat u ontevreden bent over bepaalde aspecten van de uitvaart. We behandelen uw klacht altijd serieus en komen snel met een passende oplossing (als dat mogelijk is).

Meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg vindt u op www.keurmerkuitvaartzorg.nl.
Of bekijk onderstaande animatie met een korte uitleg over het Keurmerk Uitvaartzorg.


Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Yarden in uw buurt

Bij het regelen van een uitvaart, is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. Zoek een uitvaartverzorger in de buurt.

Uitvaartverzorger gaat Yarden rouwstoet voor

Uitvaartverzorgers

Een Yarden uitvaartverzorger staat u bij met idee├źn, biedt een luisterend oor en helpt u met alle praktische zaken.

Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorgers?

Lees meer