"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Trustpilot

Trustpilot is een onafhankelijke website waar klanten de dienstverlening en klantenservice van organisaties kunnen beoordelen. Yarden is aangesloten bij Trustpilot. De reacties die we op het platform ontvangen, gebruiken we om onze service en diensten te verbeteren.

Waarom zet Yarden Trustpilot in?

We vinden het belangrijk om altijd een vinger aan de pols te houden als het om klanttevredenheid gaat. Via de beoordelingen op Trustpilot houden we in de gaten wat klanten van onze service vinden. Daarnaast biedt het platform ons de kans om de dialoog aan te gaan en snel actie te ondernemen als het nodig is.

Hoe werkt het voor u?

Als u een verzekering bij Yarden hebt afgesloten, ontvangt u eenmalig een e-mail met de vraag of u een beoordeling wilt achterlaten op Trustpilot.nl. Met een account schrijft, beoordeelt en wijzigt u eenvoudig beoordelingen vanaf 1 handige locatie.

Bent u een bestaande klant, dan kunt u natuurlijk ook reacties plaatsen. Zorg dat u uw polisnummer bij de hand heeft en klik hier om uw mening met ons en anderen te delen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel 040-232 21 22
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Kwaliteit

Yarden streeft naar persoonlijke dienstverlening van het hoogste niveau. We hanteren dan ook strenge kwaliteitsnormen voor alles wat we doen.

Lees meer