Nieuws

Laatste nieuws

30 mei 2022

Sinds 2 augustus 2021 hoort Yarden bij DELA. De meest actuele nieuwsberichten leest u op de website van DELA.

Lees meer

Overname Yarden door coöperatie DELA gaat definitief door

26 juli 2021

De overname van Yarden door DELA gaat definitief door. DNB en ACM hebben de overname goedgekeurd. De uitvaartverzekeringen van de 1 miljoen Yarden-verzekerden zijn daardoor gered. Op 2 augustus 2021 vindt de overdracht plaats. Nabestaanden van verzekerden van DELA en Yarden kunnen vanaf dan gebruikmaken van elkaars locaties en faciliteiten.

Lees meer

Publicatie Staatscourant over de fusie

1 juli 2021

Publicatie Staatscourant en overige media: mogelijkheid om verzet aan te tekenen tegen fusie.

Lees meer

Herdenkingsdienst FC Utrecht & Yarden 2021

Red Green Blue Photography
1 juli 2021

Op 30 juni jl. vond op het FC Utrecht strooiveld op de Yarden locatie Utrecht Daelwijck een sfeervolle en indrukwekkende herdenkingsdienst plaats. Net als vorig jaar werden in kleine kring de overledenen van de club herdacht.

Lees meer

Coöperatie DELA neemt Yarden alsnog over

5 mei 2021

Coöperatie DELA is alsnog van plan om Yarden Uitvaartorganisatie over te nemen. Het gaat om de verzekeraar, het uitvaartbedrijf en alle onderliggende organisaties en deelnemingen.

Lees meer

Yarden Franchise wordt gefaseerd afgebouwd

25 februari 2021

De directie van Yarden heeft besloten om per februari 2021 Yarden franchise gefaseerd af te bouwen. Concreet betekent dit, dat alle huidige franchiseovereenkomsten niet verlengd zullen worden en dat er geen nieuwe franchiseovereenkomsten worden aangegaan.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden