Nieuws

Informatie over uitvaarten en het coronavirus

7 juli 2020

Update 7 juli 2020 - In verband met de recente corona maatregelen die zijn afgekondigd door het ministerie van VWS heeft Yarden maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Lees meer

Herdenkingsdienst 50 jaar FC Utrecht

1 juli 2020

Op 30 juni jl. vond op het FC Utrecht strooiveld op de Yarden locatie Utrecht Daelwijck een sfeervolle en indrukwekkende plechtigheid plaats. FC Utrecht herdacht, aan de vooravond van het vijftigjarig bestaan, in kleine kring de overledenen uit de geschiedenis van de club.

Lees meer

Yarden is blij met positief advies van de Gezondheidsraad over resomeren

Duurzame bio-crematie dankzij resomeren
5 juni 2020

De Gezondheidsraad heeft onlangs geadviseerd om resomeren (alkalische hydrolyse) op te nemen in de modernisering van de Wet op de lijkbezorging. Bij deze lijkbezorgingstechniek wordt het lichaam van de overledene op een duurzame manier teruggegeven aan de natuur. Het belangrijkste element hierbij is water. Sinds 2010 zet Yarden zich in om dit alternatief voor begraven en cremeren ook in Nederland mogelijk te maken.

Lees meer

Groen licht kwaliteitsborging en consumentbescherming voor gehele uitvaartbranche

21 november 2019

DELA, Monuta en Yarden presenteren een gezamenlijk en door de gehele uitvaartbranche ondersteunde ambitie voor kwaliteitsborging en consumentbescherming. Dit omvat de start van een centraal kenniscentrum, centrale woordvoering en een onafhankelijk klachteninstituut voor de gehele branche.

Lees meer

Coöperatie DELA neemt Yarden over

28 oktober 2019

Coöperatie DELA is van plan om Yarden Uitvaartorganisatie over te nemen. Het gaat om de verzekeraar, het uitvaartbedrijf en alle onderliggende organisaties en deelnemingen.

Lees meer

Goed bezocht Open Huis Nieuw Eykenduynen

Grand Café Nieuw Eykenduynen
15 oktober 2019

Zondag 13 oktober bezochten zo’n 250 belangstellenden het vernieuwde Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden