Nieuws

Minister Hoekstra: financiële maatregel Yarden vervelend, maar noodzakelijk

6 september 2019

Minister van Financiën Wopke Hoekstra heeft in Kamervragen gereageerd op de problemen bij uitvaartverzekeraar Yarden. Volgens hem is het vervelend dat polishouders worden geconfronteerd met een versobering, maar is het in het belang van alle betrokkenen dat Yarden in staat is de financiële positie te herstellen.

Lees meer

Yarden opent ADO Den Haag strooiveld

29 augustus 2019

Voetbalclub ADO Den Haag en Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen hebben op 28 augustus het ADO Den Haag strooiveld officieel geopend. Het ADO Den Haag veld ligt op het terrein van Begraafplaats Nieuw Eykenduynen en is voorzien van stadionstoeltjes en een speciaal ontworpen kunstwerk met de afbeelding van clubmascotte Storky. Het kunstwerk is onthuld door clubicoon Lex Schoenmaker en Hans Leicher, adjunct directeur bij Yarden.

Lees meer

Open Dag Uitvaartcentrum Almere Haven

13 juni 2019

Het Uitvaartcentrum in Almere Haven is weer klaar voor de toekomst na een flinke metamorfose. Benieuwd naar het gemoderniseerde interieur? Bezoek onze Open Dag op zaterdag 22 juni.

Lees meer

Yarden past reglement begraafplaatsen aan

Yarden heeft ook natuurlijke begraafplaatsen
12 juni 2019

Per 1 juni 2019 heeft Yarden het reglement voor begraafplaatsen aangepast. Voor een aantal locaties zijn specifieke bepalingen gewijzigd.

Lees meer

Yarden publiceert klantverslag 2018

4 juni 2019

Het klantverslag van Yarden over 2018 staat online. De rode draad in het verslag is diversiteit.

Lees meer

Gerenoveerd Crematorium Haarlem weer klaar voor de toekomst

Crematorium Haarlem
13 mei 2019

Het Crematorium Haarlem is na een ingrijpende renovatie heropend en weer helemaal van deze tijd. Tijdens de verbouwing bleef het gebouw aan de Vergierdeweg in Haarlem gewoon in bedrijf. Deze week is de metamorfose voltooid. U bent van harte welkom op onze Open Dag op zaterdag 25 mei van 12.00 - 15.00 uur.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden