Nieuws

Informatie over uitvaarten en het coronavirus

28 mei 2020

Update 28 mei 2020 - In verband met de recente corona maatregelen die zijn afgekondigd door het ministerie van VWS heeft Yarden maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Lees meer

Groen licht kwaliteitsborging en consumentbescherming voor gehele uitvaartbranche

21 november 2019

DELA, Monuta en Yarden presenteren een gezamenlijk en door de gehele uitvaartbranche ondersteunde ambitie voor kwaliteitsborging en consumentbescherming. Dit omvat de start van een centraal kenniscentrum, centrale woordvoering en een onafhankelijk klachteninstituut voor de gehele branche.

Lees meer

Coöperatie DELA neemt Yarden over

28 oktober 2019

Coöperatie DELA is van plan om Yarden Uitvaartorganisatie over te nemen. Het gaat om de verzekeraar, het uitvaartbedrijf en alle onderliggende organisaties en deelnemingen.

Lees meer

Goed bezocht Open Huis Nieuw Eykenduynen

Grand Café Nieuw Eykenduynen
15 oktober 2019

Zondag 13 oktober bezochten zo’n 250 belangstellenden het vernieuwde Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen.

Lees meer

Minister Hoekstra: financiële maatregel Yarden vervelend, maar noodzakelijk

6 september 2019

Minister van Financiën Wopke Hoekstra heeft in Kamervragen gereageerd op de problemen bij uitvaartverzekeraar Yarden. Volgens hem is het vervelend dat polishouders worden geconfronteerd met een versobering, maar is het in het belang van alle betrokkenen dat Yarden in staat is de financiële positie te herstellen.

Lees meer

Yarden opent ADO Den Haag strooiveld

29 augustus 2019

Voetbalclub ADO Den Haag en Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen hebben op 28 augustus het ADO Den Haag strooiveld officieel geopend. Het ADO Den Haag veld ligt op het terrein van Begraafplaats Nieuw Eykenduynen en is voorzien van stadionstoeltjes en een speciaal ontworpen kunstwerk met de afbeelding van clubmascotte Storky. Het kunstwerk is onthuld door clubicoon Lex Schoenmaker en Hans Leicher, adjunct directeur bij Yarden.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden