Nieuws

Informatie over uitvaarten en het coronavirus

18 januari 2021

Update 18 januari 2021 - In verband met de recente corona maatregelen die zijn afgekondigd door het ministerie van VWS heeft Yarden maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Lees meer

Terugblik op 2020

24 december 2020

Wat was het moeilijkste bij het organiseren van een uitvaart in 2020? Hoe gaat een uitvaartorganisatie om met de steeds wisselende maatregelen rondom corona? In een kerstuitzending op Radio 1 blikt Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, terug op het afgelopen jaar.

Lees meer

Uitspraak hoger beroep

1 december 2020

1 december 2020 – De rechter heeft vandaag uitspraak gedaan in het hoger beroep van 17 november jl. ten gunste van Yarden. De rechter heeft het vonnis afgewezen van het kort geding dat op 11 september jl. plaatsvond.

Lees meer

Coöperatie DELA neemt Yarden niet over

29 september 2020

DELA staakt haar plan om Yarden over te nemen.

Lees meer

Yarden in hoger beroep

16 september 2020

16 september 2020 – Naar aanleiding van de uitspraak van de Voorzieningenrechter van 11 september jl. heeft Yarden besloten in hoger beroep te gaan.

Lees meer

Yarden bestudeert vonnis Voorzieningenrechter kort geding

11 september 2020

11 september 2020 - De Voorzieningenrechter heeft Yarden vandaag in het ongelijk gesteld in het kort geding dat 19 polishouders tegen haar hadden aangespannen.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden