Nieuws

Publicatie Staatscourant over de fusie

9 juni 2021

Publicatie Staatscourant en overige media: mogelijkheid om verzet aan te tekenen tegen fusie.

Lees meer

Coöperatie DELA neemt Yarden alsnog over

5 mei 2021

Coöperatie DELA is alsnog van plan om Yarden Uitvaartorganisatie over te nemen. Het gaat om de verzekeraar, het uitvaartbedrijf en alle onderliggende organisaties en deelnemingen.

Lees meer

Yarden Franchise wordt gefaseerd afgebouwd

25 februari 2021

De directie van Yarden heeft besloten om per februari 2021 Yarden franchise gefaseerd af te bouwen. Concreet betekent dit, dat alle huidige franchiseovereenkomsten niet verlengd zullen worden en dat er geen nieuwe franchiseovereenkomsten worden aangegaan.

Lees meer

Demissionair minister-president Mark Rutte spreekt waardering uit over uitvaartbranche

12 februari 2021

Demissionair minister-president Mark Rutte spreekt waardering uit over uitvaartbranche in een videoboodschap.

Lees meer

Yarden bij TV-programma Het Klokhuis

5 februari 2021

In de vierdelige Klokhuisserie over dood & afscheid praat presentatrice Eva Cleven met kinderen die een sterfgeval hebben meegemaakt. Ook experts die werkzaam zijn in de uitvaartbranche komen aan het woord. Harm Kamphuis van Yarden geeft antwoord op vragen rondom cremeren.

Lees meer

Terugblik op 2020

24 december 2020

Wat was het moeilijkste bij het organiseren van een uitvaart in 2020? Hoe gaat een uitvaartorganisatie om met de steeds wisselende maatregelen rondom corona? In een kerstuitzending op Radio 1 blikt Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, terug op het afgelopen jaar.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden