Nieuws

Informatie over uitvaarten en het coronavirus

26 oktober 2020

Update 26 oktober 2020 - In verband met de recente corona maatregelen die zijn afgekondigd door het ministerie van VWS heeft Yarden maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Lees meer

Coöperatie DELA neemt Yarden niet over

29 september 2020

DELA staakt haar plan om Yarden over te nemen.

Lees meer

Yarden in hoger beroep

16 september 2020

16 september 2020 – Naar aanleiding van de uitspraak van de Voorzieningenrechter van 11 september jl. heeft Yarden besloten in hoger beroep te gaan.

Lees meer

Yarden bestudeert vonnis Voorzieningenrechter kort geding

11 september 2020

11 september 2020 - De Voorzieningenrechter heeft Yarden vandaag in het ongelijk gesteld in het kort geding dat 19 polishouders tegen haar hadden aangespannen.

Lees meer

Herdenkingsdienst 50 jaar FC Utrecht

1 juli 2020

Op 30 juni jl. vond op het FC Utrecht strooiveld op de Yarden locatie Utrecht Daelwijck een sfeervolle en indrukwekkende plechtigheid plaats. FC Utrecht herdacht, aan de vooravond van het vijftigjarig bestaan, in kleine kring de overledenen uit de geschiedenis van de club.

Lees meer

Yarden is blij met positief advies van de Gezondheidsraad over resomeren

Duurzame bio-crematie dankzij resomeren
5 juni 2020

De Gezondheidsraad heeft onlangs geadviseerd om resomeren (alkalische hydrolyse) op te nemen in de modernisering van de Wet op de lijkbezorging. Bij deze lijkbezorgingstechniek wordt het lichaam van de overledene op een duurzame manier teruggegeven aan de natuur. Het belangrijkste element hierbij is water. Sinds 2010 zet Yarden zich in om dit alternatief voor begraven en cremeren ook in Nederland mogelijk te maken.

Lees meer
Toon meer berichten


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden