Afscheidshuis Wouda opent deuren voor publiek

19 januari 2016
In hartje Purmerend opent Yarden Afscheidshuis Wouda op zondag 24 januari haar deuren voor het publiek. Gemeenteraadslid Guus Jansen opent om 11.00 uur het vernieuwde afscheidshuis. Aansluitend kunnen bezoekers van 12.00 tot 14.00 uur een kijkje komen nemen.
Sfeervolle opbaarruimte in afscheidshuis Wouda

Persoonlijk afscheid nemen

Het afscheidshuis is een initiatief van Yarden & Wouda Uitvaartzorg Purmerend e.o.. Het uitgangspunt van Afscheidshuis Wouda is: afscheid nemen in een rustige, serene en prettige omgeving om nog zoveel als mogelijk tijd door te brengen met de overledene. Het huis beschikt over een opbaarkamer, woonkamer en keuken. Deze staan de gehele periode van overlijden tot aan de afscheidsplechtigheid ter beschikking van de nabestaanden. Tevens is er plek voor persoonlijke spullen zoals foto’s en muziek om een geheel eigen sfeer te creëren. Zo kan in alle rust en privacy afscheid genomen worden.

24 uur per dag toegang

Nabestaanden krijgen een eigen sleutel en hebben hierdoor 24 uur per dag toegang tot het afscheidshuis. Daarbij bepalen zij zelf wanneer ze komen en hoe lang ze blijven. Het afscheidshuis is voor iedereen beschikbaar, dus ook voor mensen die niet of elders verzekerd zijn.

Aanwezigheid en locatie

Afscheidshuis Wouda is gelegen aan de Zwanebloem 1, 1441 TR in Purmerend. Wie niet in de gelegenheid is om zondag 24 januari langs te komen, kan ook na de opening het afscheidshuis bezoeken. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0299 407 698. Op yarden-wouda.nl vindt u meer informatie.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden