Astrid Wouda tekent franchiseovereenkomst met Yarden

23 april 2014
Astrid Wouda start als franchisenemer onder de naam Yarden & Wouda Uitvaartzorg Waterland. Verzorgingsgebied Purmerend, Volendam, Edam, Marken en de Beemster.

24 augustus 2010

Astrid Wouda start als franchisenemer onder de naam Yarden & Wouda Uitvaartzorg Waterland. Verzorgingsgebied Purmerend, Volendam, Edam, Marken en de Beemster.
"Met de komst van Astrid zet Yarden Franchise de voortvarende groei uit 2009 verder door en is Astrid de 2e franchisenemer die in 2010 zal starten", zegt Ben Buitelaar.

Jarenlang heeft Astrid gewerkt als account manager op het gebied van buitenreclame. Hetzelfde aantal jaren leeft er bij Astrid de droom om te gaan werken in de uitvaartbranche. Eind 2009 heeft Astrid de stoute schoenen aangetrokken en zich gemeld als stagiaire bij Yarden Uitvaartzorg Amsterdam en omstreken. Zonder zicht op een baan in de uitvaartwereld is Astrid begonnen aan een zeer uitgebreide stage en volgt bij Docendo de opleiding tot uitvaartverzorgster.

"De combinatie van de omgang met nabestaanden en het regelen van allerlei zaken rondom de uitvaart trekt mij sterk aan vertelt Astrid Wouda. Deze passie gecombineerd met mijn werkervaring in een sales organisatie en als administratief medewerker, was voor mij de drive om te starten als uitvaartondernemer. Door me aan te sluiten bij Yarden kan ik gebruik maken van de know-how die bij Yarden en de franchisenemers beschikbaar is en krijg ondersteuning op diverse gebieden van de bedrijfsvoering. Voor mij dé juiste aanvulling om mijn droom te realiseren."

Ben Buitelaar, Manager Franchise: "Wij zien Astrid als een prettig en enthousiast mens met veel gevoel voor details en wensen Astrid een succesvolle onderneming toe, waarin zij met passie en toewijding haar bedrijf kan uitbouwen!"

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 30 franchisenemers - voor een compleet landelijke dekking.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden