Bert van Proosdij 14e franchisenemer bij Yarden

11 mei 2010
Bert van Proosdij start op 1 augustus 2010 als franchisenemer onder de naam Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg Delft - Zoetermeer.

Bert van Proosdij start op 1 augustus 2010 als franchisenemer onder de naam Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg Delft - Zoetermeer. Het verzorgingsgebied bestaat naast Delft en Zoetermeer uit Pijnacker, Nootdorp en Bleiswijk.

Bert is al 30 jaar werkzaam binnen de uitvaartbranche. Gedurende deze periode heeft hij alle werkzaamheden die bij een uitvaart aan de orde komen ook zelf gedaan. Hij weet wat mogelijk is en wat belangrijk is in de dienstverlening aan nabestaanden. Omdat Bert al zo lang werkzaam is binnen de uitvaartbranche, is hij binnen Delft en omgeving voor de meeste mensen een goede bekende. Zo staat hij bekend als iemand die zeer betrokken is bij de nabestaanden, zijn werk is zijn passie en hij is er altijd op gericht om alles tot in de perfectie te laten verlopen.

"Aansluiting bij Yarden biedt mij de kans om mijn huidige bedrijf verder te laten groeien, geeft Bert aan. Maar niet alleen groei is belangrijk, ook het kunnen terugvallen op een grote organisatie met veel kennis en ervaring, die mij kan motiveren en begeleiden bij excellent ondernemerschap. Voor mij is het dan ook belangrijk om als franchisenemer en franchisegever naast elkaar te staan. Dat is juist de kracht van franchise, bevestigt Ben Buitelaar, manager Yarden Franchise. De hele franchiseformule van Yarden is gericht op een win-win situatie. We zijn blij dat Bert ons team van franchisenemers komt versterken."

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 30 franchisenemers - voor een compleet landelijke dekking.

Voor meer informatie: www.yarden-franchise.nl

Yarden is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen - en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Hierdoor kan een uitvaart immers worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de verwerking van het verlies.

Ben buitelaar

Manager Franchise


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden