Corine Verver: van consultant naar franchisenemer bij Yarden

18 januari 2012
“Het is een hele verandering en toch zie ik veel overeenkomsten met mijn huidige werk”, zegt Corine Verver nadat ze de franchiseovereenkomst tekende bij Yarden.
“Het is een hele verandering en toch zie ik veel overeenkomsten met mijn huidige werk”, zegt Corine Verver nadat ze de franchiseovereenkomst tekende bij Yarden. Corine, die nu werkzaam is als zelfstandig consultant bij een overheidsinstelling, ziet met name de overeenkomst in de begeleiding van mensen tijdens een veranderingsproces. “Dit vraagt van de begeleider, dat hij de ander voldoende ruimte geeft voor eigen initiatieven en ideeën. Dit vind ik ook zeer belangrijk als het nabestaanden betreft, die met ondersteuning van mij, zelf invulling kunnen geven aan de uitvaart van een dierbare.”

Ook Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise, is blij met de komst van Corine. Met haar achtergrond zijn er na de stages voldoende mogelijkheden om succesvol aan de slag te gaan binnen het eigen exclusieve verzorgingsgebied. De huidige franchisenemers bewijzen dat de franchiseformule van Yarden tot mooie resultaten kan leiden. Natuurlijk blijven we samen met de vorig jaar opgerichte franchiseraad altijd bezig om de formule te verbeteren en zo maximaal in te spelen o ontwikkelingen in de markt.

Ondanks het feit dat Corine nog moet beginnen, heeft ze alle vertrouwen dat het goed komt. “Net zoals bij mij, staat bij Yarden kwaliteit, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en maatwerk hoog in het vaandel. Dit heeft mij ook doen besluiten om me aan te sluiten bij Yarden als franchisenemer, in plaats van volledig voor mezelf te beginnen. Natuurlijk, ook de begeleiding en intervisiebijeenkomsten met collega franchisenemers, waren voor mij belangrijke overwegingen om deze stap te nemen.”

Ook binnen haar huidige functie als consultant, coach en mediator is Corine altijd bezig met het begeleiden van andere mensen. Professionaliteit, attitude en integriteit zijn hierin voor haar belangrijke waarden. “Ik heb altijd met mensen gewerkt en vind het belangrijk om op een respectvolle wijze met elkaar om te gaan.” Deze eigenschappen kan Corine ook goed inzetten bij haar werk als uitvaartondernemer.

Corine start medio mei 2012 in de regio Zwijndrecht en Papendrecht, waaronder ook de plaatsen Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland, Liesveld, Graafstroom en Hendrik Ido Ambacht vallen. Corine start binnenkort met een uitgebreide stage bij een vestiging van Yarden en bij een Yarden franchisenemer. We wensen Corine veel succes toe met haar stages en alle voorbereidingen voor de start.

Ben Buitelaar
Manager Franchise

Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden