Crematorium Heerlen wint Star Award 2015

11 maart 2016
Crematorium Heerlen heeft gisteravond de Star Award 2015 gewonnen en is daarmee het best presterende Yarden crematorium van Nederland. Met de prijs wil Yarden klantbeleving en professionaliteit belonen.
Crematorium Heerlen wint Star Award 2015

Waardering voor hoge klanttevredenheid en professionaliteit

Afscheidsspecialist Yarden heeft gisteravond de Star Award 2015 uitgereikt aan het best presterende Yarden crematorium van Nederland. Met de uitreiking van deze prijs wil Yarden klantbeleving en professionaliteit belonen. Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag is uitgeroepen als regionale winnaar van de provincie Zuid-Holland.

Josianne Houben, locatiemanager van Crematorium Heerlen is erg vereerd dat haar crematorium de prijs heeft behaald: 'Wat een eer om hier te staan. Wij hebben hoge cijfers gescoord op alle vlakken en dat ondanks de verbouwing vorig jaar. Dat is echt dankzij het hele team.'

Een goed afscheid helpt je verder

Sabrina Franken, ‎directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: ‘Yarden heeft heldere doelstellingen als het gaat om dienstverlening en klanttevredenheid. Wij willen verwachtingen van klanten overtreffen. Goed is niet goed genoeg. Voor de dienstverlening binnen onze divisies Uitvaartzorg en Uitvaartfaciliteiten gaan we voor het cijfer 9+. Het is niet altijd eenvoudig om van een toch al hoge klantwaardering een 9+ te maken. Maar het is van groot belang, want pas bij een 9+ worden klanten ambassadeurs! Onze medewerkers worden voortdurend getraind om in hun dagelijkse werk het beste uit zichzelf te halen. Ze werken vanuit hun passie en zorgen voor het meest optimale afscheid. Daar ben ik trots op.’

Star Award

Het is de 3e keer dat Yarden de Star Award uitreikt aan het best presterende crematorium van Nederland. Voorafgaand aan de landelijke verkiezing zijn alle 24 crematoria over het jaar 2015 op verschillende aspecten beoordeeld, te weten procesuitvoering, klanttevredenheid en cultuur.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden