Digitaal herinneringsboek van persoonlijke afscheidsceremonie

21 juli 2016
Als eerste crematorium in de Achterhoek en de Liemers biedt Yarden Crematorium Slangenburg samen met Funeral Media een uniek digitaal herinneringsboek aan.
Het digitaal herinneringsboek geeft nabestaanden de mogelijkheid de plechtigheid later nog eens te beluisteren en terug te kijken

Het herinneringsboek is waardevol voor nabestaanden en bestaat uit een gepersonaliseerd omslag met een beeldscherm erin verwerkt. Hiermee kan de afscheidsplechtigheid digitaal worden afgespeeld, zonder afspeelapparatuur.

Beeld- of geluidsopnames van de uitvaart

Nog niet zo lang geleden was het nog niet zo gebruikelijk om beeld- of geluidsopnames van een uitvaart te maken. De laatste jaren is dit gelukkig aan het veranderen. Nabestaanden vinden het heel prettig om later de plechtigheid nog eens te beluisteren of terug te kijken.

Dit persoonlijke herinneringsboek kan bijdragen aan een goed afscheid. En dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.

Samenwerking met Funeral Media

Funeral Media heeft het herinneringsboek ontwikkeld en in samenwerking met medewerkers van crematorium Slangenburg verder vormgegeven. Vanaf 15 juli kunnen (uitsluitend) opdrachtgevers van een uitvaart voorafgaand aan de plechtigheid een herinneringsboek bestellen.

Meer informatie


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht.

We zijn dagelijks open van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Neem contact op

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur