Draag uw steentje bij!

21 oktober 2016
Yarden heeft als missie om “Een goed en waardig afscheid voor iedereen bereikbaar te maken”. Dat lukt ons het beste als onze vrijwilligers een afspiegeling zijn van de verschillende groepen uit onze samenleving. We zoeken dus ook nieuwe vrijwilligers tussen de 20 en 40 jaar.
Word jij vrijwilliger bij Yarden?

Meld u nu aan als vrijwilliger!

Vrijwilligers van Yarden zetten zich met hart en ziel in, voor, tijdens en na een afscheid. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor ons landelijke netwerk. Als vrijwilliger doet u wat u leuk vindt en wat bij u past. Van het verwelkomen van bezoekers, tot het geven van voorlichting of het bieden van nazorg. Wilt u, in uw eigen regio en in uw eigen tijd ook een steentje bijdragen? Lees dan verder wat u als vrijwilliger bij Yarden kunt betekenen.

Vrijwilliger zijn geeft voldoening

Onze vrijwilligers zijn een steunpilaar, hebben een luisterend oor en bieden inspiratie aan anderen. De activiteiten die Vereniging Yarden organiseert zijn heel divers. We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons daarbij kunnen helpen. Van het verzorgen van lezingen tot het organiseren van theater- en filmvoorstellingen. Onze uitvaartconsulenten, ook vrijwilligers, geven tips over uitvaartmogelijkheden en helpen graag met het in kaart brengen van uitvaartwensen.

Wat kunnen wij u bieden?

Bij Yarden bieden wij u de ruimte om er voor anderen te zijn. Als vrijwilliger maakt u onderdeel uit van een betrokken en enthousiast team. Wij helpen u mee te bouwen aan uw persoonlijke en professionele netwerk. Ook wordt u lid van onze Vereniging Yarden. Wij bieden een onkostenvergoeding, professionele begeleiding, een schade- en ongevallen verzekering, passende opleidingen en we organiseren verdiepingsbijeenkomsten.

U bent de vrijwilliger die we zoeken!

Wij werken graag aan een langdurige relatie met onze vrijwilligers. Vrijwilligers uit alle culturen, gemeenschappen en religies zijn welkom. Het is belangrijk dat u er wilt zijn voor anderen en goed om kunt gaan met hun emoties en verdriet. Neemt u daarnaast graag initiatief, vindt u het leuk om te organiseren, bent u representatief en heeft u tijd? Dan zijn wij op zoek naar u!

Aanmelden en informatie

Meld u aan bij of neem voor meer informatie contact op met: Verenigingszaken, telefoonnummer 088 927 34 34.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden