Eet samen, geniet en ontmoet elkaar

3 oktober 2018
Op donderdag 11 oktober houdt yardenhuis van Rotterdam – Maeterlinckweg 101 – van 17.00 tot 20.00 uur haar 2e Yarden Integratiediner.
Ontmoet elkaar bij integratiediner Rotterdam

Rotterdam telt zo’n 170 nationaliteiten. In alle culturen speelt eten een belangrijke rol en achter elk gerecht schuilt een verhaal. Onder het genot van een maaltijd ontmoeten we elkaar en leren elkaars cultuur beter kennen en begrijpen.

Naast een goed gesprek staat lekker eten centraal. Het Yarden Integratiediner is een afgeleide van het Nationaal Integratiediner. Naast een Hollands stamppotbuffet met een moderne twist wordt een authentiek Indisch buffet met verschillende groente en vleesgerechten geserveerd. Neem gerust iemand mee, deelname is gratis en aanmelden kan via integratiedinerrotterdam@yarden.nl. U bent van harte welkom.

Eten verbindt

Locatiemanager yardenhuis van Rotterdam, Edwin van der Meulen: “Hoezeer culturen van elkaar verschillen, eten is een sociale aangelegenheid en biedt ruimte om met elkaar in contact te komen. Daarom nodigen wij Rotterdammers uit om bij ons te komen eten. U geeft uw naam door en met hoeveel personen u komt. Ook kinderen zijn welkom. We hebben plek voor zo’n 150 gasten, dus wees er op tijd bij."

Stampotten en Indisch buffet

"Als stamppotten serveren we onder meer: stamppot rucola met gekonfijte sjalotjes, hete bliksem met aardappel, peer & appel en stamppot zuurkool met verse ananas. Het Indisch buffet bestaat uit nasi en bami, aangevuld met verschillende zoetzure, pikante en kokos rundvlees-, kip- en groentegerechten. Wij ontvangen de gasten van 17.00 tot 17.30 uur, gevolgd door de officiële opening. Het diner begint om 17.30 uur en rond 20 uur ronden we de avond af. Heeft u vragen? Neem dan contact op via 010 927 2113 of kijk op onze speciale pagina. Wij zien u graag op donderdag 11 oktober.”

Meer informatie


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden