Goed bezocht Open Huis Nieuw Eykenduynen

15 oktober 2019
Zondag 13 oktober bezochten zo’n 250 belangstellenden het vernieuwde Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen.
Grand Café Nieuw Eykenduynen

Tijdens het Open Huis konden de bezoekers een kijkje voor en achter de schermen nemen in het nieuwe pand, genieten van een hapje en een drankje en luisteren naar live muziek.

Sfeervol

In juni dit jaar startte de bouw van het nieuwe multifunctionele uitvaartcentrum Nieuw Eykenduynen. Afgelopen zondag vierden we de opening met een Open Huis voor belangstellenden. De reacties van de bezoekers waren positief. Het pand werd als zeer sfeervol ervaren en in het Grand Café werd onder het genot van een kop koffie kennisgemaakt met de medewerkers. Deze ruimte is vanaf nu beschikbaar voor nabestaanden om na een plechtigheid rustig na te praten en herinneringen op te halen.

Een goed afscheid

Floormanager Linda Jansen zei al eerder: “Den Haag kent een grote diversiteit aan gemeenschappen met allemaal hun eigen gebruiken en gewoontes. Op deze plek kunnen die allemaal samenkomen. Nabestaanden kunnen straks aan de hand van ieders eigen geloofsovertuiging en uitvaartrituelen afscheid nemen van hun overleden dierbare. En dat sluit perfect aan bij de missie van Yarden om voor iedereen een goed afscheid mogelijk te maken.”

Wij kijken terug op een mooie dag en u bent vanaf nu welkom in ons vernieuwde Afscheidshuis en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden