Heropening Uitvaartcentrum Yarden & Smelt Hengelo

10 juni 2015
Na een grondige verbouwing heropent het Uitvaartcentrum Yarden & Smelt aan de Deldenerstraat haar deuren. Op vrijdag 12 juni zal de officiële opening worden verricht door de wethouder van Hengelo, Marcel Elferink en Sabrina Franken, directeur Yarden Uitvaartverzorging.
Sierlichtjes in Yarden uitvaartcentrum Hengelo

Het pand is verbouwd, gerenoveerd en opnieuw ingericht zodat het aansluit op de huidige en toekomstige wensen van nabestaanden. Op zaterdag 13 juni kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen.

Het bijzondere aan deze verbouwing is dat het Uitvaartcentrum veel mogelijkheden biedt om met muziek, licht, kleuren en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en bij nabestaanden.

Moderne opbaarkamer uitvaartcentrum Yarden Hengelo

Feeling Environment

Tijdens de verbouwing heeft Uitvaartcentrum Yarden & Smelt zich laten leiden door het zogenaamde „Feeling Environment‟-concept. Deze gedachte gaat ervan uit dat de geuren, kleuren, temperatuur, uitstraling en geluiden in het uitvaartcentrum van grote invloed zijn op de manier waarop nabestaanden en bezoekers het afscheid ervaren. Er is gekozen voor veel warme, rustgevende kleuren, sfeervolle verlichting en smaakvol meubilair.

Wilma Voortman, manager uitvaartzorg: “We vinden het belangrijk dat naast de goede dienstverlening van onze medewerkers ook de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Zo kan de ervaring van de plechtigheid een positieve bijdrage leveren aan het totale afscheid en het verwerkingsproces.”

Open dag 13 juni

Op zaterdag 13 juni kunt u een kijkje komen nemen. U bent van harte welkom op de open dag op zaterdag 13 juni tussen 11.00 en 15.30 uur. U kunt een kijkje achter de schermen nemen en is er ruimte om vragen te stellen.

Buiten is een kleine informatiebeurs waarbij diverse relaties uit de uitvaartbranche u informeren over hun diensten.

Uitvaartcentrum Yarden & Smelt Hengelo


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden