Heropening Yarden Uitvaartcentrum Herlinghe

10 juni 2015
Na een restyling heropent Uitvaartcentrum Yarden Herlinghe in Harlingen haar deuren. Het pand is ingericht zodat het aansluit op de huidige en toekomstige wensen van nabestaanden. Om de heropening feestelijk te vieren, organiseert het uitvaartcentrum op zaterdag 13 juni een open dag.

Het opnieuw ingerichte uitvaartcentrum is volgens het Yarden ‘Feeling Environment’-concept ingericht. Dit concept gaat ervan uit dat de geuren, kleuren, temperatuur en uitstraling in het uitvaartcentrum van grote invloed zijn op de manier waarop nabestaanden en bezoekers het afscheid ervaren. Het nieuwe meubilair heeft veel warme, rustgevende kleuren.

Bloemen op kist in opbaarkamer Herlinghe

24-uurs kamers

Henk Meijer, Locatiemanager Uitvaartcentrum Herlinghe: “We vinden het belangrijk dat naast de goede dienstverlening van onze medewerkers ook de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Zo kan de ervaring van de plechtigheid een positieve bijdrage leveren aan het totale afscheid en het verwerkingsproces. Ons uitvaartcentrum heeft de beschikking over 3 opbaarkamers, deze zijn 24 uur per dag voor nabestaanden te bezoeken. Bovendien kunnen nabestaanden in de opbaarkamer van hun persoonlijke muziek genieten en hiermee hun eigen, persoonlijke sfeer creëren.”

De aula is ook heringericht. De nieuwe opstelling biedt nabestaanden en familieleden de mogelijkheid om rondom de overledene te zitten. Na afloop van de plechtigheid zijn er diverse condoleance mogelijkheden. Indien gewenst kan men gebruik maken van een van de horeca-arrangementen die Uitvaarcentrum Herlinghe aanbiedt.

Open dag 13 juni

Op zaterdag 13 juni kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen. Van 11.00 tot 15.00 uur staan de poorten van het uitvaartcentrum voor publiek open. Hier kunnen bezoekers een kijkje komen nemen en is er ruimte om vragen te stellen.

Uitvaartcentrum Herlinghe


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden