Informatiebijeenkomst over Nieuw Eykenduynen en Hoeve Ysendoorn

10 april 2017
Wij hebben begrip voor de vragen en de reacties die zijn gekomen naar aanleiding van de renovatieplannen voor Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen en de sloop van het historische pand Hoeve Ysendoorn in het bijzonder.

In de bijeenkomst geven we de achtergrondinformatie bij de renovatieplannen voor Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen en de sloop van het historische pand Hoeve Ysendoorn in het bijzonder. Wij betreuren het dat men verrast is door de plannen en hadden hier eerder over moeten communiceren.

Na uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden van restauratie was de conclusie dat slopen de enige optie was. Helaas was renovatie van Hoeve Ysendoorn niet meer mogelijk. Ook wij vinden dit heel jammer; het betreft immers een mooi historisch pand met veel geschiedenis. Echter, de veiligheid van onze bezoekers gaat voor en die konden wij niet meer garanderen. Yarden zal de omwonenden en andere belangstellenden de komende tijd informeren over de voortgang van de werkzaamheden en stelt alles in het werk om overlast door de werkzaamheden te voorkomen. 

Uitnodiging

Om belangstellenden persoonlijk meer tekst en uitleg te geven over de reden van de sloop, organiseren wij een informatiebijeenkomst. Op deze avond geven wij uitgebreidere informatie over het hoe, waarom en wat nu? Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Datum: 19 april 2017

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Locatie: Yardenhuis Ockenburgh, Ockenburghstraat 21, 2553 AA Den Haag 

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Aanmelden kan via telefoonnummer 088 927 2300 of door een e-mail te sturen naar cre.nieuweykenduynen@yarden.nl. U bent van harte welkom.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden