Koop Geersing, van AVRO naar franchisenemer bij Yarden

31 januari 2012
Op 1 april 2013 zal Koop Geersing starten als franchisenemer onder de naam Yarden & Geersing Uitvaartzorg Zeist-De Bilt.

31 januari 2013

Op 1 april 2013 zal Koop Geersing starten als franchisenemer onder de naam Yarden & Geersing Uitvaartzorg Zeist-De Bilt (KAN geen link vinden!). Met deze start heeft Yarden franchise haar aantal franchisevestigingen uitgebreid naar 24. “We merken dat er nog steeds veel interesse is, om als franchisenemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche. Getuige de grote opkomst die we zien tijdens de door Yarden georganiseerde Franchise events en het aantal reguliere inschrijvingen”, zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise. De datum voor het volgende Franchise event is te vinden op www.yarden-franchise.nl.

Het waren 2 persoonlijke gebeurtenissen, die voor Koop aanleiding gaven om zich verder te verdiepen in de uitvaartbranche. “Ik was werkzaam als projectmanager in de media en werkte aan verschillende projecten, onder andere voor de AVRO”, vertelt Koop Geersing. “Na het overlijden van mijn vader heb ik de Yarden uitvaartverzorger, die deze uitvaart begeleidde, gevraagd of ik eens een dag met hem mocht meelopen. Een dag werd een hele week en toen was voor mij duidelijk waar mijn ambitie ligt.

Het persoonlijke contact met mensen, gecombineerd met het organiseren van een uitvaart, spreekt mij erg aan. Daarnaast zie ik meerdere overeenkomsten in het produceren van een radio of tv programma en een uitvaart. Beide moeten minutieus worden voorbereid en zijn tijdgebonden. Kennen we binnen de mediawereld het maken van items die luisteraars moeten aanspreken, zo kent een uitvaart meerdere rituelen die zowel nabestaanden als belangstellenden houvast geven en die passend zijn binnen de uitvaart en bij de overledene.”

Yarden & Geersing Uitvaartzorg Zeist-De Bilt zal, naast de genoemde plaatsen, onder andere ook actief zijn in Bilthoven, Bosch en Duin, Austerlitz, Hollandsche Rading, Woudenberg, Den Dolder, Huis ter Heide, Westbroek en de woonplaats van Koop, Maartensdijk. Tot 1 april zal Koop stage lopen bij verschillende vestigingen binnen Yarden en bij collega franchisenemers.

“Kijkend naar de toekomst wil ik een uitvaartonderneming opbouwen, die passende en eigentijdse diensten en producten kan leveren, op basis van wensen van de overledene en nabestaanden. In dat opzicht voel ik mij ook thuis bij Yarden, aangezien men als slogan 'iedere uitvaart uniek' heeft. Ook mijn intentie is het, om bij iedere uitvaart de persoonlijke wensen en ideeën van nabestaanden als uitgangspunt te nemen. Het grootste compliment wat ik dan ook kan krijgen is, als nabestaanden aangeven dat de uitvaart van hun dierbare is verlopen zoals zij dat zouden willen”.

Wij wensen Koop veel succes toe bij al zijn voorbereidingen en zijn blij dat vanaf 1 april 2013 de 24e Yarden franchisevestiging in Nederland van start gaat.

Ben Buitelaar, Manager Franchise


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden