Yaden houdt ledenraadverkiezing in mei

9 mei 2019
Yarden houdt ledenraadverkiezing van 11 t/m 25 mei. De verkiezing geldt voor leden uit Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.
Yarden ledenraad

De leden van vereniging Yarden kiezen deze maand de 'Tweede Kamer van Yarden'. De uitvaartorganisatie houdt dit jaar verkiezingen voor de ledenraad van 11 mei t/m 25 mei 12.00 uur.

De verkiezing geldt voor leden uit Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Zij kunnen in deze 2 weken stemmen op de kandidaat van hun keuze, via een online stemformulier. Leden die niet via internet willen stemmen, kunnen ook een papieren stembiljet aanvragen bij Vereniging Yarden.

De ledenraad van Vereniging Yarden vertegenwoordigt de bijna 1 miljoen leden en geldt als 'motor van de vereniging'. De leden worden gekozen voor een periode van 4 jaar. De huidige Ledenraad bestaat uit 32 leden, afkomstig uit alle provincies. In de aankomende ledenraadverkiezing worden de vertegenwoordigers gekozen voor de Ledenraad van de provincies Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Meer informatie over de ledenraadverkiezing en de kandidaten.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden