Levensles met Peter van Uhm

30 januari 2017
Voormalig Commandant der Strijdkrachten vertelt in college 'Levensles' over strijd met persoonlijk verlies.
Peter van Uhm (voormalig Commandant der Strijdkrachten) vertelt in het college Levensles over de strijd met persoonlijk verlies.

Vereniging Yarden organiseert op woensdag 8 februari een inspiratiesessie met Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten. Tijdens de sessie, die wordt gehouden bij yardenhuis Ockenburgh in Den Haag, vertelt Van Uhm openhartig over zijn persoonlijke strijd na het verlies van zijn zoon. Op de bijeenkomst wil Van Uhm het publiek inspireren om na te denken over het leven en afscheid nemen.

College ‘Levensles’ 

Monique Houtzager, relatiemanager bij Vereniging Yarden: ’Het verliezen van een dierbare kan een enorme impact hebben op het leven van nabestaanden. Vereniging Yarden organiseert daarom regelmatig voorlichtings- en bewustwordingsactiviteiten om de dood en het afscheid bespreekbaar te maken en nabestaanden te steunen in hun verlies.’ 

Tijdens zijn college ‘Levensles’ inspireert Peter van Uhm deelnemers om bewust na te denken over hun eigen leven; waar sta je nu en wat wil je bereiken? Hij vertelt over de zaken in het leven die hem hebben gedreven, aan de hand van zijn persoonlijke verhaal over het verlies van zijn zoon. Door middel van dit college maken Vereniging Yarden en Peter van Uhm ook het afscheid bespreekbaar, vanuit de gedachte dat een goed afscheid mensen verder helpt.

Programma en locatie

Het college ‘Levensles’ wordt aangeboden door Vereniging Yarden en vindt plaats op

8 februari 2017 bij Yarden Crematorium Ockenburgh aan de Ockenburghstraat 21 in Den Haag. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur - Ontvangst met koffie en thee

19.30 uur - College ‘Levensles’ door Peter van Uhm

21.30 uur - Vragenronde

22.00 uur - Einde programma

Helaas is aanmelden niet meer mogelijk.

Meer informatie


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden