Marinette Boersma nieuwe uitvaartondernemer

27 februari 2018
Op maandag 5 maart begint Marinette Boersma als franchisenemer in de regio Annen - Gieten - Stadskanaal. Ze werkt onder de naam Yarden & Boersma.
Marinette Boersma begint als franchisenemer

Marinette Boersma heeft al jaren ervaring als uitvaartverzorger voor Yarden Uitvaartorganisatie in deze regio en is bekend met de lokale uitvaartlocaties, gebruiken en gewoonten. Nu is het tijd voor de stap naar zelfstandig uitvaartondernemer maar nog altijd met dezelfde passie en betrokkenheid. “Ieder mens is bijzonder. Dat moet iedere uitvaart dus ook zijn.”

Oprechte aandacht

"Iedereen krijgt een fase in zijn leven waarin je merkt wat je echt belangrijk vindt in het leven. Het omgaan, werken en communiceren met mensen is altijd mijn passie geweest. Dit werk, waarbij ik mijn betrokkenheid bij mensen kan combineren met mijn vermogen om te schakelen en organiseren past bijzonder goed bij mij”, aldus Marinette. “Precies 5 jaar na mijn eerste werkdag als uitvaartverzorger zet ik een nieuwe stap en ga ik verder als Yarden & Boersma. Wat onveranderd blijft is mijn liefde voor dit vak en de wens om voor iedereen een goed afscheid mogelijk te maken.”

Aandacht voor de laatste wensen

Een goed afscheid is een afscheid dat aansluit op de wensen van de overledene en de nabestaanden. Of dat nu klassiek, traditioneel of helemaal ‘anders dan anders’ is. Marinette: “Ik help graag om het meest passende afscheid te organiseren. Ik geef mensen de ruimte om emoties en wensen te uiten en ondersteun daar waar nodig om de uitvaart een bijzondere en persoonlijke ‘touch’ te geven. Want ieder mens is bijzonder. Dat moet iedere uitvaart dus ook zijn".

Op de grens van Drenthe en Groningen

Yarden & Boersma werkt in de regio Annen, Anloo, Gieten, Eext, Spijkerboor, Nieuw- en Oud Annerveen, Gasselte, Gasselternijveen, Stadskanaal, Musselkanaal en Vledderveen. De uitvaartonderneming is er voor iedereen. Ook voor mensen die niet in het verzorgingsgebied wonen, die niet verzekerd zijn of geen verzekering bij Yarden hebben afgesloten.

Voor het regelen van een uitvaart is Marinette 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook is het mogelijk om haar voor een geheel vrijblijvende afspraak of kennismaking te bellen.

“Wij hebben Marinette in de afgelopen jaren leren kennen als een betrokken en warme persoon die zich heel goed kan verplaatsen in de gedachten en emoties van mensen in een moeilijke periode. Ze is dichtbij en persoonlijk. Zij geeft mensen de ruimte om veel zelf te doen maar is ook zichtbaar wanneer dat nodig is. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe rol”,  aldus Ben Buitelaar, manager Franchise bij Yarden.

Yarden & Boersma


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden