Nieuw interieur en voorzieningen Yardenhuis van Ede

3 februari 2017
Yardenhuis van Ede, voorheen Crematorium Slingerbos, gaat mee met de tijd en is vernieuwd. Het gehele interieur van het crematorium aan de Slingerboslaan heeft een restyling ondergaan.
Het Yarden Crematorium Slingerbos in Ede is van binnen helemaal vernieuwd.

Het Crematorium Slingerbos in Ede heeft daarnaast nieuwe voorzieningen gekregen, zoals een verzorgingsruimte met koeling en een nieuwe bar in de koffiekamers. Onder leiding van de nieuwe locatiemanager Max de Waal is de verbouwing deze maand afgerond.

Verbouwing Yarden Crematorium Slingerbos

Max de Waal: ‘Het interieur van Slingerbos is ingericht volgens het Feeling Environment concept van Yarden. Dit houdt in dat we de kleuren, geuren, materialen, geluiden en beelden in alle ruimtes hebben afgestemd op de emoties en gevoelens die nabestaanden en bezoekers tijdens het afscheid ervaren. Alle ceremonieruimtes hebben hun eigen persoonlijke en sfeervolle uitstraling om de beleving van het afscheid op een passende manier te ondersteunen. Door de ruimtes op deze manier in te richten, ontstaat een warme sfeer waardoor nabestaanden zich - ondanks alle emoties - op hun gemak kunnen voelen.’

Nieuwe verzorgingsruimte

‘Ook is er een nieuwe verzorgingsruimte bij gekomen, waardoor het mogelijk wordt voor nabestaanden om een avondwake te houden op Slingerbos. Verder is een nieuwe bar geïnstalleerd, voor een uitgebreider en gevarieerder horeca-aanbod. Op deze manier kunnen we onze dienstverlening naar nabestaanden en hun dierbaren elke dag weer overtreffen. Want daar doen we het tenslotte voor!’

Open dag op 11 februari: Ontdek Slingerbos

Belangstellenden kunnen tijdens de open huis op zaterdag 11 februari tussen 13.00 en 16.00 uur kennis maken met het vernieuwde crematorium aan de Slingerboslaan 15 in Ede. Een rondleiding door de vernieuwde ruimtes en een bezoek aan de ovenruimte zijn mogelijk. Ook krijgen bezoekers informatie over uitvaartverzekeringen, het vastleggen van hun laatste wensen en over de Vereniging Yarden. Uiteraard staan er ook een hapje en een drankje klaar voor de bezoekers.

Meer informatie Open huis

Branche in ontwikkeling

De metamorfose van Yarden Crematorium Slingerbos wordt geleid door locatiemanager Max de Waal. Met de aanstelling van Max de Waal heeft Crematorium Slingerbos een locatiemanager met een lange staat van dienst in de uitvaartbranche. De Waal is al 10 jaar actief in de sector en heeft als missie om Slingerbos verder te ontwikkelen met oog voor de omgeving.

De Waal: ‘Yarden is er voor iedereen. Ik wil nabestaanden laten zien wat er allemaal mogelijk is rondom afscheid nemen en herinneren. Het is daarbij belangrijk om aan te sluiten bij de uitvaartwensen van de verschillende generaties. De een kiest voor een traditionele uitvaart, de ander voor nieuwe vormen. Ik vind het belangrijk om voor iedereen een goed afscheid mogelijk te maken, want een goed afscheid helpt je verder.’


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen, professionele Yarden uitvaartverzorgers en franchisenemers.

Lees over Yarden